Ο Σάκης Μπουλάς πλήρωσε την ψαρόσουπα της κηδείας του, για τους κολλητούς φίλους του

Το Σάββατο μετά την κηδεία του Σάκη Μπουλά, 40 – 50 άτομα, οι άνθρωποι του στενού φιλικού και οικογενειακού κύκλου του καλλιτέχνη πήγαν σε μία ταβέρνα που σύχναζε ο ίδιος για την καθιερωμένη ψαρόσουπα, γνωστή και ως «μακαριά». Εκεί όμως τους περίμενε μία έκπληξη, την οποία είχε ετοιμάσει ο Σάκης Μπουλάς πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Μόλις οι φίλοι και οι συγγενείς του αγαπητού καλλιτέχνη τελείωσαν το γεύμα τους ρώτησαν τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας τι του οφείλουν. «Τίποτα, έχει καθαρίσει ο Σάκης» τους απάντησε εκείνος. «Ποιός Σάκης;»...
...ρώτησαν με απορία εκείνοι για να ακούσουν έκπληκτοι στη συνέχεια τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας να τους διηγείται ότι ο Σάκης Μπουλάς πριν από 10 ημέρες περίπου είχε επισκεφθεί το μαγαζί ζητώντας του να του κοστολογήσει το γεύμα της κηδείας του για 40-50 άτομα. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους φίλους και τους συγγενείς του εκλιπόντος αρχικά σάστισε, ωστόσο ο Σάκης Μπουλάς όχι μόνο επέμεινε, αλλά αφού πλήρωσε το λογαριασμό για τους κολλητούς φίλους του, άφησε και 1.000 ευρώ φιλοδώρημα.

Την κίνηση αυτή του καλλιτέχνη αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της παράστασης, στην Ακτη Πειραιώς, ο Διονύσης Σαββάπουλος, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος είπε στο κοινό πως ο Σακης Μπουλάς κατάφερε ακόμα και μετά το θάνατο του να φροντίσει για τους φίλους του, αφού ανέλαβε να πληρώσει τη «μακαριά» της κηδείας του.

iefimerida.gr
«Λύγισε» η Αλεξάνδρα Ούστα στην κηδεία του συντρόφου της, Σάκη Μπουλά

Η Αλεξάνδρα Ούστα παρά τα μόλις 32 χρόνια της στάθηκε στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων, παραμένοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή στο πλευρό του συντρόφου της Σάκη Μπουλά, δίνοντάς του με το χαμόγελό της τη δύναμη που χρειαζόταν για να παλέψει για τη ζωή του.


Η Αλεξάνδρα Ούστα, ένα νέο κορίτσι που δόθηκε με πάθος στην σχέση της με τον Σάκη Μπουλά και δεν λιγοψύχησε μπροστά στο πρόβλημα του.

Στην κηδεία του ηθοποιού και μουσικού το μεσημέρι του Σαββάτου, η όμορφη σύντροφός του ήταν μια από τις τραγικότερες φιγούρες. Το άλλοτε χαμογελαστό κορίτσι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αδυνατώντας να αντιληφθεί το χαμό του συντρόφου της που έφυγε χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

oktv.gr
lamore-radio.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ