Ο Βλαγκούθκιας ο Ταχινόπιττας κι η Σβετλάνα, στη Φωλιά του Φούρπου

Οι χιουμοριστική εκπομπή του ΡΙΚ, Πατάτες Αντιναχτές λαλώ σου, κατάφεραν να αναδείξουν το καφέ Μοντάνα στο Λιοπέτρι σε χώρο αναφοράς για την περιοχή των κοκκινοχωριών αφού αναφέρθηκαν σ΄αυτό ονομαστικά μέσα από την εκπομπή τους "Στην Χωλιά του Χούρκου". 
Ως γνωστόν το γράμμα "Φ" στα Κοκκινοχώρια μετατρέπεται σε "Χ" στην τοπική διάλεκτο.
ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑ TV
Με πολύ χιούμορ και με μεγάλη ευστοχία οι Πατάτες Αντιναχτές του ΡΙΚ και η εκπομπή "Η Φωλιά του Φούρπου" έχουν αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές ανά το Παγκύπριο. Το καστ είναι ένα Πρακτορείο Στοιχημάτων στην Ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου που προβάλλεται μέσα από τις οθόνες του αποκαλούμενου "Κοκκινοχώρια TV" όπου σχολιάζουν την αγωνιστική που πέρασε, κάνουν τις στοιχηματικές προβλέψεις τους για την επόμενη αγωνιστική και απαντούν σε ερωτήσεις φίλων της εκπομπής τους μέσω της υποτιθέμενης ιστοσελίδας τους στο χέισμπουκ - facebook.


Η σατιρική εκπομπή έχει επανειλημμένα ασχοληθεί κωμικά με το γειτονικό Λιοπέτρι αλλά και με τα Κοκκινοχώρια γενικώς. Την περασμένη εβδομάδα, όμως, η εκπομπή ασχολήθηκε με την θεαματική εκτέλεση άουτ του Γιώργου Νικολάου στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΛΚΗ.

Τα κύρια πρόσωπα της εκπομπής είναι, ο παρουσιαστής Βλαγκούθκιας ξάδερφος του ταχινόπιττα, ο φάχτορας του φούρπου και των κουπονιών Ταχινόπιττας, κι η Ρωσσίδα γκόμενα του ταχινόπιττα, η Σβετλάνα... Χίλες και Χίλοι Καλησπέρα σας











kapouti.com

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ