Συγκλονιστικές εικόνες από το χάος στην Ουκρανία

Γιανούκοβιτς και αντιπολίτευση συμφώνησαν σε "ανακωχή"
Ένα βήμα πριν τον εμφύλιο η χώρα - Δείτε τις 17 συγκλονιστικές φωτογραφίες που ακολουθούν.
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο πλανήτης το αιματοκύλισμα που συγκλονίζει την πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Το Κίεβο είναι εμπόλεμη ζώνη ενώ η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σύρραξη.

Μετά τη νύχτα αίματος ο πρόεδρος Γιανούκοβιτς προειδοποίησε την αντιπολίτευση ότι εάν «δεν αποστασιοποιηθεί από τους ακραίους, θα μιλήσει διαφορετικά». Την ίδια στιγμή δεύτερη «καρδιά» των ταραχών είναι η πόλη Λβιβ.

Οι αιματηρές συγκρούσεις, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 25 άτομα, κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ στις φλόγες παραδόθηκε και κτίριο που χρησιμοποιούσαν οι διαδηλωτές ως αρχηγείο. Το κτίριο έχει υποστεί τεράστιες ζημιές και προς το παρόν είναι άγνωστο εάν μέσα σε αυτό εγκλωβίστηκαν και κάηκαν άνθρωποι.

Ανάμεσα στους 25 νεκρούς βρίσκονται εννέα με 10 αστυνομικούς και τρεις υπάλληλοι του κυβερνώντος κόμματος που σκοτώθηκαν κατά τις χθεσινές συγκρούσεις.

Οι φωτογραφίες των φωτορεπόρτερ του Reuters συγκλονίζουν από τη χθεσινή νύχτα τρόμου που ξεκίνησε η αστυνομία για να διαλύσει τους διαδηλωτές στην πλατεία Ανεξαρτησίας. Σφοδρή ήταν η απάντηση των διαδηλωτών.

















reuters.com
E-Radio.gr
kapouti gallery

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ