Γονείς που δεν αξίζει να λέγονται «γονείς»

Απίστευτες φωτογραφίες, κάποιες από τις οποίες πραγματικά προκαλούν εκνευρισμό, έχουν αναρτηθεί στα social media στα προφίλ, εκείνων των γονιών που τις τράβηξαν και που θέλουν να λέγονται γονείς.

Οι περισσότερες βέβαια, έχουν τραβηχτεί για πλάκα, αλλά δεν κάνεις τέτοιες πλάκες με τα παιδιά σου. Κάποιες άλλες πάλι, δείχνουν μια παντελή αδιαφορία, ενώ πολλές αγγίζουν τα όρια του επικίνδυνου.  Δείτε τις φωτογραφίες. Σαν αυτές υπάρχουν πολλές…


1. Παιδάκι- Μαριχουάνα: Προφανώς ο πατέρας αυτός, έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις τις οποίες διαλαλεί παντού. Η φωτογραφία είναι από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από το Λος Άντζελες. Το μικρό παιδάκι που είναι δεν είναι 6 μηνών, ποζάρει στην αγκαλιά του πατέρα του με ένα τεράστιο περιδέραιο με το σήμα της μαριχουάνας.

2. Παιδάκι – Τσιγάρο: Τι και εάν η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ανοιχτό χώρο. Τι και εάν το τσιγάρο είναι σβηστό στο στόμα του βρέφους. Οι Τσέχοι γονείς την τράβηξαν σε κάποιο πικ νικ (τα μπουκάλια στο βάθος φαίνονται) και πρέπει να αισθάνονται πολύ υπερήφανοι

3. Παιδάκι- Μπύρα: Προφανώς δεν έχουν ακούσει ότι το αλκοόλ μέσα στον αγνό παιδικό οργανισμό, είναι ένα πραγματικό δηλητήριο. Ο συγκεκριμένος γονέας πάντως έδωσε στο κοριτσάκι του να πιει μπύρα και μάλιστα τη φωτογράφισε.

4. Παιδάκι στη Μηχανή: Υπάρχουν παιδικά καθισματάκια για το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Όμως καθισματάκια αυτοκινήτου, που προσαρμόζονται στη σέλα μιας μηχανής μεγάλων κυβικών, δεν υπάρχουν. Η φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα από το αυτοκίνητο ενός περαστικού, που το έκανε εντύπωση. Όπως θα δείτε το παιδάκι έχει δεθεί στο καθισματάκι του με τις γνωστές «χταποδιέρες». Ο κίνδυνος να πέσει είναι τεράστιος.

5. Παιδάκι- Πλυντήριο: Η γυναίκα που ανέβασε τη φωτογραφία αυτή στο προφίλ της στο facebook, θέλησε να κάνει χιούμορ, όμως στο Newcastle, όπου έμενε, είχαμε παρέμβαση εισαγγελέα. Προφανώς κουρασμένη από τις δουλειές του σπιτιού, έβαλε το βρέφος μέσα στο πλυντήριο, τράβηξε τη φωτογραφία και στη συνέχεια έγραψε: «Περνώντας κάποια εποικοδομητική ώρα με το παιδί μου»

6. Παιδάκι- Αδιαφορία: Σσσστ. Μην ενοχλείτε τη μαμά. Στέλνει μηνύματα στο κινητό και πρέπει να έχει εκεί όλη της την προσοχή. Στο κινητό, όχι στον μικρό νεογέννητο μπόμπιρα, ο οποίος ξαπλωμένος πλάι της πίνει το χαμομήλι του .

7. Παιδάκι- Λάπτοπ: Έρευνες έχουν δείξει ότι το να ακουμπάμε το λάπτοπ στα πόδια μας, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στο δέρμα από την μπαταρία του που πυρακτώνεται και καίει, αλλά και από την ακτινοβολία που εκπέμπει. Κανένα πρόβλημα. Τοποθετούμε ανάμεσα στα πόδια μας και το λάπτοπ, το ενός έτους μωράκι μας. Και εμείς δεν κινδυνεύουμε και το παιδάκι ζεσταίνεται, τις κρύες νύχτες του χειμώνα στη Γερμανία. Ειδικά εάν έχουμε δυο παιδιά, τι να πρωτοκάνουμε.

strangeguys.com
invitromagazine.gr
huffingtonpost.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ