Τι θα κάνατε, εάν ένα παιδάκι τουρτούριζε δίπλα σας από το κρύο;

Ο Νορβηγικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός SOS Children’s Villages διεξήγαγε ένα πρωτότυπο πείραμα. Ήθελε να διαπιστώσει εάν στις μέρες μας υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και ζέστη στην καρδιά των ανθρώπων που βλέπουν ένα παιδί να κρυώνει στο απόλυτο ψύχος.

Ένας μικρός κάθισε στη στάση ενός λεωφορείου στο Όσλο της Νορβηγίας, μόνο με την μπλούζα του. Απέναντι ακριβώς μια κρυφή κάμερα κατέγραφε αντιδράσεις. Το κρύο ήταν τσουχτερό, έριχνε χιονόνερο και όποτε πλησίαζε κάποιος τη στάση, ο μικρός έτρεμε και προσπαθούσε να ζεσταθεί. Όμως σε καμία περίπτωση δεν ζητούσε βοήθεια και δεν μιλούσε στους ανυποψίαστους που περίμεναν το λεωφορείο.


Δείτε τις αντιδράσεις των ανθρώπων. Σας λέμε ότι κάποιοι έβγαλαν τα χοντρά μπουφάν τους και παρότι από μέσα φορούσαν κοντομάνικο μπλουζάκι, έδωσαν το μπουφάν στον μικρούλι.

Τα περιστατικά που κατέγραψε η κάμερα θα χρησιμοποιηθούν και για να σταλούν ρούχα στα παιδιά της Συρίας. Επίσης οι φοιτητές ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Όσλο θα μελετήσουν τις αντιδράσεις του κόσμου.

Δείτε το βίντεο...
sos-childrensvillages.org
invitromagazine.gr
facebook.com/soschildrensvillages

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ