8 χρόνια φυλακή στον γυναικολόγο της Κάρλα Μπρούνι

Σε οκταετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο διάσημος Γάλλος γυναικολόγος, Αντρέ Αζού - Dr. André Hazout (μεταξύ των πελατισσών του ήταν και η πρώην Πρώτη Κυρία Κάρλα Μπρούνι), τον οποίο 33 γυναίκες που επισκέφτηκαν το ιατρείο του  κατηγόρησαν για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση.

Η είδηση της καταδίκης του  επονομαζόμενου «Μάγου των Μωρών», με εμπειρία 20 ετών και ιδιοκτήτη της κλινικής «La Muette», έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη Γαλλία.
Μια ματιά που ρίξαμε στην ιστοσελίδα της Κλινικής, διαπιστώσαμε την απόσυρση του ονόματος του από τις λίστες των ιατρών της.
Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης,  ο Αζού Dr. André Hazout αρνήθηκε τις κατηγορίες περί βιασμού και παραδέχθηκε, μόνο, ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με ορισμένες από τις πελάτισσές του, με κάποιες από τις οποίες απέκτησε και μωρό.

Στο  δικαστήριο, ένα από τα θύματά του, η Μαρί Γεζεκέλ, 51 ετών, κατέθεσε την ιστορία του δικού της... Γολγοθά και συγκλόνισε:

 «Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στην κλινική, στα μέσα της δεκαετίας του ' 80, ο Αντρέ Αζού μου είπε ότι αφού δεν μπορούσε να με αφήσει έγκυο ο άντρας μου, θα το έκανε εκείνος. Ήμουν 20 ετών και απογοητευμένη. Αμέσως με βίασε. Ξαναπήγα να τον δω δύο φορές και κάθε φορά με βίαζε. Έπεσα στην παγίδα του γιατί ήθελα απεγνωσμένα ένα παιδί».

Από την πλευρά του, μετά την κατάθεση της Γεζεκέλ, ο Γάλλος γιατρός έσπευσε να πει πως, όλες τις φορές, η πελάτισσά του ήθελε να κάνει σεξ μαζί του κι ότι ο ίδιος δεν άσκησε βία».

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ