Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 21χρονη Σλοβάκα - Η Αστυνομία Αμμοχώστου διερευνά τα αίτια

Νεαρή από τη Σλοβακία, ηλικίας 21 χρόνων, έχασε το απόγευμα τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε 24χρονος Ελληνοκύπριος συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος Τουρκοκύπριος.
Το δυστύχημα έγινε στο χώρο ευθύνης της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων
Στο Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα νεαρή 20χρονη από τη Σλοβακία, η πληροφορία μας κάνει λόγο ότι ο Τούρκος οδηγούσε στην αντίθετη λωρίδα 
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αστυνόμος Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «γύρω στις 4 το απόγευμα Ελληνοκύπριος, ηλικίας 24χρόνων, οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητό του στο δρόμο Βρυσούλλων – Φρενάρους με κατεύθυνση από τις Βρυσούλλες προς το Φρέναρος, έχοντας ως συνεπιβάτιδα νεαρή ηλικίας 21 χρόνων από τη Σλοβακία. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 24χρονος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος Τουρκοκύπριος».
Πρόσθεσε ότι «από τη σύγκρουση η κοπέλα εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της».

Ανέφερε ακόμα ότι από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων. Ο 62χρονος Τουρκοκύπριος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ενώ ο 24χρονος Ελληνοκύπριος τραυματίστηκε επίσης, αλλά όχι σοβαρά.

Τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα διερευνά η Αστυνομία Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ
ikypros.com
kapouti.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ