Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γ. 2-0: «Άλλος Θρύλος... άλλη Γιουνάιτεντ»

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός και έβαλε υποθήκη πρόκρισης στους 8 του Champions League, νικώντας τη Μάντσεστερ 2-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον Πειραιά.

Μεγάλη μορφή του παιχνιδιού ο Τσόρι Ντομίνγκες και αν ο Πρόεδρος Μαρινάκης... είχε κρατήσει τον Κώστα Μήτρογλου θα μιλάγαμε για μια μεγάλη συντριβή.
Πού ήταν ο περίφημος Ρούνεϊ? με 300.000 λίρες την εβδομάδα?
Πού ήταν ο FAN-Φαν Πέρσι; είναι φανερό ότι δεν κολλάει με την χημεία της Μάντσεστερ!!

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και έκαναν ένα αποφασιστικό… βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, πανηγυρίζοντας με τα τέρματα των Ντομίνγκεζ (38’) και Κάμπελ (55’) την πρώτη τους νίκη κόντρα στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκτώντας προβάδισμα (2-0) το οποίο δεν έχει ανατραπεί ποτέ στην ιστορία του Champions League.

Τι μαγική βραδιά Θεέ μου!!!! Όσοι δεν έζησαν από κοντά στο Γεώργιος Καραΐσκάκη αυτή την μεγάλη νίκη έχασαν μια ιστορική στιγμή και μια μεγαλειώδη ατμόσφαιρα. Φίλαθλοι και παίκτες ήταν ένα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι με υπομονή και επιμονή και σωστές μεταγραφές η Ελλάδα μπορεί να φτάσει και στην ελίτ του ποδοσφαίρου όπως έφτασε και στο μπάσκετ.

Το κράμα από το οποίο έχει σμιλευτεί αυτός ο Ισπανός προπονηταράς ΜΙΤΣΕΛ αποτελείται από άγνωστα, για μας, μέταλλα. (έγραφε ένα ΤΟΥΙΤ) 
Ένα παιχνίδι, μια καθαρή νίκη, και εκμηδένιση του αντιπάλου. Η μία και μοναδική ευκαιρία της Γιουνάιτεντ, με τον Φαν Πέρσι γίνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν ο Ολυμπιακός γύρισε, απολύτως φυσιολογικά, πιο πίσω τα μαρκαρίσματα του, επειδή γνώριζε πως θα πιέσουν οι Άγγλοι για ένα γκολ.
Πρώτος παίκτης του γηπέδου ΤΣΟΡΙ, δεύτερος ΜΑΝΙΑΤΗΣ, τρίτος Εντινγκά, τέταρτος ΜΑΡΚΑΝΟ... Τρελή φόρμα και βοήθειες από Πέρεζ, Σαλίνο, Κάμπελ, Χολέβα.

Τους τιμώρησε σκληρά τους υπερόπτες Άγγλους και τους υποστηρικτές τους!!!
Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ στιγμή στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και θα υπάρχει και συνέχεια. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτή η ομάδα είχε λίγο ακόμα εμπειρία και μεγαλύτερο συναγωνισμό και δυσκολία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι φανερό ότι έσβησε ο μύθος της Γιουνάιτεντ κι αν έρθουν τα πάνω κάτω και δεν προκριθεί ο Ολυμπιακός, η αγγλική ομάδα έχει τελειώσει!!!!!

Από την πλευρά τον Άγγλων, ανύπαρκτοι ο Ρούνεϊ και ο Φαν Πέρσι. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, έφερε τη Γιουνάιτεντ στο χείλος του γκρεμού καθώς η παρουσία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκανε τους ίδιους παίκτες να παίζουν εντυπωσιακή μπάλα ενώ είναι φανερό ότι ο Μόγιες δεν μπορεί να είναι ο συνεχιστής του. Πού ήταν ο περίφημος Ρούνεϊ; Που του ανανέωσαν το συμβόλαιο λίγο πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με 300.000 λίρες την εβδομάδα παρακαλώ;;

Πού ήταν ο Φαν Πέρσι; Που πολύ σωστά τον είχαν αποκαλέσει FAN - Φαν… καθώς είναι φανερό ότι δεν κολλάει με την χημεία της Μάντσεστερ!!!

apoelgroup.com


Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ