Έλενα Ράπτη και Λούκας Γιώρκας - Φταίει ο έρωτας ?

Όσοι γνωρίζουν καλά την Έλενα Ράπτη μπορούν να καταλάβουν μόλις τη δουν από κοντά ότι ο καινούργιος χρόνος τη βρήκε ευτυχισμένη και δεν το κρύβει. Μια δύσκολη περίοδος πέρασε για την ίδια και το χαμόγελο έχει φωτίσει πάλι το πρόσωπο της Βορειοελλαδίτισσας βουλευτού. Είναι ο έρωτας; Αυτό αναρωτιούνται κάποιοι βλέποντας την όμορφη πολιτικό στο πλευρό του Λούκα Γιώρκα. Απάντηση όμως σ' αυτό το ερώτημα δεν βγαίνει ακόμα από τα χείλη της Έλενας και του Λούκα.

Οι φίλοι και των δύο λένε ότι περνάνε χρόνο μαζί και κάνουν στενή παρέα το τελευταίο διάστημα, σε φιλικό επίπεδο στην παρούσα φάση. Την περίοδο των γιορτών, που οι πολιτικές υποχρεώσεις της Έλενας Ράπτη ήταν λιγότερες, πήγε κάποια βράδια στο κέντρο Barbarella όπου εμφανίζεται ο Κύπριος καλλιτέχνης και κλέβει τις εντυπώσεις στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης.


Η γνωριμία του Λούκα με τη «γαλάζια» βουλευτή έγινε από κοινούς φίλους και η αμοιβαία συμπάθεια υπήρξε από την πρώτη κιόλας φορά που βρέθηκαν στην ίδια παρέα. Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση και την αύρα που εκπέμπει πάνω στην πίστα, η Έλενα Ράπτη εκτίμησε ιδιαίτερα τον χαρακτήρα του.
η νεοδημοκράτισσα στη βουλή
Ο Κύπριος καλλιτέχνης είναι ένα παιδί σοβαρό, καλλιεργημένο, με ταλέντο, αξιόλογες μουσικές σπουδές και ήθος. Από την άλλη, κι εκείνος είχε πολλούς λόγους για να εντυπωσιαστεί από τη «γαλάζια» βουλευτή. Η απλότητά της και η αμεσότητά της τον κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Ετσι δεν άργησαν να κάνουν παρέα, με συνδετικό κρίκο τον Θεσσαλονικιό καλλιτέχνη Γιώργο Αξά, από το σπίτι του οποίου εθεάθησαν να βγαίνουν.

Φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει, ίσως κυκλοφορήσουν κι άλλες, καθώς τόσο η Ελενα Ράπτη όσο και ο Λούκας Γιώρκας τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, πόσο μάλλον όταν οι φωτογράφοι τους συναντούν μαζί. Για τα υπόλοιπα μάλλον ο χρόνος θα δείξει, αφού καμιά φορά ο ρυθμός των δημοσιευμάτων ξεπερνά τον ρυθμό της πραγματικής ζωής, που χρειάζεται ένα εύλογο διάστημα για κάθε γνωριμία που ξεκινά ή μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι άλλο.

Ανεξάρτητα πάντως με όσα γράφονται ή λέγονται σε διάφορες εκπομπές, ένα είναι σίγουρο, όπως μας διαβεβαιώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους: Ουδέποτε βγήκε κανείς από τους δύο να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι.

flogit.gr
espressonews.gr

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ