Εκατοντάδες φίδια, νεκρά και ζωντανά, βρέθηκαν σε σπίτι στην Καλιφόρνια

Santa Ana USA: Πάνω από 400 πύθωνες, κάποιους νεκρούς για μήνες και κάποιους ζωντανούς, βρήκε η Αστυνομία σε σπίτι δασκάλου στην Καλιφόρνια μετά από έφοδο.

Οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία επειδή η ανυπόφορη μυρωδιά από το σπίτι είχε προκαλέσει υποψίες πως ο δάσκαλος μπορεί να είχε κρύψει πτώμα.
Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι φορώντας ολόσωμες στολές και μάσκες για να αντέξουν τη μυρωδιά.


Στο σπίτι των συνολικά πέντε υπνοδωματίων βρέθηκαν πάνω από 400 πύθωνες διάφορων ηλικιών, τουλάχιστον 220 από τους οποίους νεκροί, ανάμεσα σε πλήθος ποντικιών και αρουραίων.
Κάποια από τα νεκρά φίδια είχαν αποσυντεθεί σε σημείο που είχε μείνει σχεδόν μόνο ο σκελετός, άλλα ήταν καλυμμένα με στρώματα εντόμων.

Κάθε φίδι ήταν σε μικρά πλαστικά κουτιά και καταχωρημένο σε κατάλογο.
Τα κουτιά ήταν τόσα πολλά που, τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο, δεν χρειάζονταν καν κάλυμμα για να μην μπορούν να φύγουν τα ερπετά.

Εκτιμάται ότι ο δάσκαλος προσπαθούσε να εκθρέψει φίδια με συγκεκριμένους χρωματισμούς - μία διαδικασία γνωστή ως «morphing», που ήταν διαδεδομένη και επικερδής πριν από μία δεκαετία αλλά πλέον το ενδιαφέρον έχει πέσει.

Ο δάσκαλος, ο οποίος σύμφωνα με τους γείτονες είχε σταματήσει να έχει τους τελευταίους μήνες κοινωνική παρουσία, συνελήφθη για αμέλεια φροντίδας ζώων.

Πηγή:
heraldonline.com
wtsp.com
news.in.gr
philenews.com

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ