Το ξενοδοχείο Four Seasons Λεμεσού αγοράζει το Amathus Beach Hotel

Δεσμευτικές επικεφαλίδες συμφωνίας (binding heads of agreement) με τη Muskita Hotels Ltd (Four Seasons Hotel) και την Palmar Investments Ltd, υπέγραψε στις 7 Δεκεμβρίου 2013 η εταιρεία Amathus Public Ltd.
Amathus Beach Hotel
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Stockwatch, αντικείμενο της συμφωνίας είναι η ίδρυση μιας νέας εταιρείας στην οποία θα συμμετέχουν η Amathus Public Ltd με ποσοστό 25%, η Muskita Hotels Ltd (Four Seasons Hotel) με ποσοστό 50% και η Palmar Investments Ltd με ποσοστό 25%.

Η εν λόγω νέα εταιρεία θα αγοράσει το ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel Limassol έναντι του ποσού των €71 εκ. στο οποίο περιλαμβάνονται η ιδιόκτητη γη του ξενοδοχείου, η μισθωμένη γη, το περιεχόμενο του ξενοδοχείου και το εμπορικό σήμα Amathus Beach Hotel.


Η συμφωνία τελεί υπό ορισμένες αιρέσεις και υπό την έγκριση των αρμοδίων αρχών της κυπριακής δημοκρατίας, όπου αυτές απαιτούνται.

Επί του παρόντος ετοιμάζονται η συμφωνία μετόχων και το σχετικό πωλητήριο έγγραφο. Το προσωπικό του ξενοδοχείου θα εργοδοτηθεί από την αγοράστρια εταιρεία, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Το 2012 οι ζημιές της Amathus μειώθηκαν στο €1,3 εκ. έναντι ζημιών €2,1 εκ. το 2011 ενώ αναμένει και το 2013 να είναι ζημιογόνο έτος.
FOUR SEASONS
Το εξάμηνο του έτους οι ζημιές της ανήλθαν στα €3,6 εκ. ΠΗΓΗ
AMATHUS
Σχόλιο ιστοσελίδας

Μετά τον θάνατο του μακαρίτη Ευαγόρα Λανίτη, άρχισε η μεγάλη κατηφόρα της οικογένειας Λανίτη και το ξεπούλημα των πάντων από τους σημερινούς κληρονόμους.
Το ξεπούλημα ξεκίνησε από την Coca Colla, τον ραδιοσταθμό SuperFm, ακολούθησε η Λαϊκή Τράπεζα, το Amathus Πάφου και τώρα το Amathus Λεμεσού καθώς και άλλες μικρότερες εταιρείες.
E.Lanitis
Το γράψαμε ξανά... ο μακαρίτης Ευαγόρας στριφογυρίζει στον τάφο του.

Από την άλλη, με την συγκεκριμένη εξαγορά, ολοκληρώνεται επιτέλους το όνειρου του μακαρίτη του Μουσκή, που από τα Αλουμίνια της βιομηχανικής βρέθηκε στα ξενοδοχεία της παραλιακής. 

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ