Η Ζωή του Μάικλ ΣΟΥΜΑΧΕΡ κρέμεται από μια κλωστή

 Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον ΣΟΥΜΑΧΕΡ κάνει λόγο για "κρίσιμη κατάσταση" της υγείας του. Άλλες πληροφορίες λένε ότι έπεσε σε κόμμα

Η ζωή του ατρόμητου οδηγού και πολυ-πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μάικλ Σούμαχερ 44, κρέμεται από μια κλωστή. Η κατάσταση της υγείας του, δυστυχώς επιδεινώνετε,  ώρα με την ώρα.
Οι τελευταίες πληροφορίες από το BBC κάνουν λόγο για συμπτώματα εγκεφαλικής αιμορραγίας.
Οι γιατροί ζήτησαν την κατανόηση του κόσμου στο ότι δεν μπορούν να δίνουν συνεχή πληροφόρηση για την εξέλιξη της υγείας του.
Ο Μαίκλ δίνει αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη του μάχη, την μάχη της ίδιας του της Ζωής, μια μάχη που αν την κερδίσει και καταφέρει να βγει νικητής, σίγουρα θα τον κάνει να αλλάξει προσανατολισμό και θεωρείς για την ίδια την ΖΩΗ.
Hospital in Grenoble
Ο Σούμαχερ μεταφέρθηκε στην εντατική του Νοσοκομείου στην Γκρενόμπλ 
Μακάρι να βγει νικητής.
Ο Μάικλ Σούμαχερ έκανε ΣΚΙ στις Ελβετικές Άλπεις, όπου σε μια κατηφόρα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με το κεφάλι πάνω σε ένα βράχο.

Μαζί του ήταν ο 14χρονος υιός του, καθώς και 2 φρουρούς ασφαλείας.
Ο Μάικλ φορούσε το προστατευτικό του κράνος, κι αυτός είναι και ένας από τους λόγους που είναι ακόμα στη ζωή παρ όλην την δύσκολη μάχη που συνεχώς δίνει.
Η μεταφορά του από το χιονοδρομικό κέντρου στη Γκρενόμπλ έγινε με Ελικόπτερο.
Michael Schumacher
20 χρόνια καριέρας στην Φ1
Το 2006 είχε αφυπηρετήσει από την Φ1, αλλά δεν έμεινε για πολύ μακρυά από τις πίστες. Το 2010 επέστρεψε στους αγώνες για λογαριασμό της Μερσεντές.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ