Οι συμβουλές των ειδικών για πιο σέξι Χριστούγεννα!

Το εορταστικό κλίμα βοηθά ώστε να δημιουργήσουμε ερωτική ατμόσφαιρα και να απελευθερώσουμε τη σεξουαλικότητά μας.
Δείτε τι συμβουλεύουν οι καλύτεροι σεξολόγοι της Ανατολικής Μεσογείου και οι σύμβουλοι ζευγαριών ώστε να εκμεταλλευτούμε κατάλληλα την πιο ρομαντική και ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου.

1. Ο προσωπικός Άγιος Βασίλης 
Μελέτες αποδεικνύουν ότι το κόκκινο χρώμα είναι συνώνυμο με την ανεβασμένη ερωτική διάθεση και το ρομαντισμό. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες ανταποκρίνονται θετικά στο αντίθετο φύλο όταν επικρατεί το κόκκινο χρώμα στα ρούχα και τα αξεσουάρ, δεν είναι λοιπόν αργά για να αγοράσετε μια… ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη στολή! Τα Jumbo μπορούν να σας προμηθεύσουν την στολή.


2. Δοκιμάστε σκι στον πάγο
Ακόμη και για τους ερασιτέχνες, το πατινάζ μπορεί να αποδειχθεί μια διασκεδαστική εμπειρία. Το άγγιγμα των χεριών και η επαφή για να αποφύγουμε τις πτώσεις ανεβάζουν την ερωτική διάθεση και μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά. Προσοχή μην καταλήξετε στο τμήμα πρώτον βοηθειών με κάταγμα. Στο THE MALL Λεμεσού υπάρχει παγοδρόμιο.

3. Κλασικά τραγούδια
Τι πιο ερωτικό από τα μελωδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια; Η μουσική δημιουργεί πάντα το κατάλληλο κλίμα για να εκφραστούμε και να απελευθερωθούμε. Το youtube είναι διάσπαρτο με τα ανάλογα τραγούδια. 

4. Ποιοτικός χρόνος
Μέσα στο χάος της προετοιμασίας και των κοινωνικών υποχρεώσεων, είναι σημαντικό τα ζευγάρια να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. Ένα ήσυχο απόγευμα μπροστά στο τζάκι και πλάι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αρκετό για να ανέβει η ερωτική διάθεση στα ύψη. Χωρίς τους γονιούς στο σπίτι φυσικά, το ζευγάρι πρέπει να ΖΕΙ μόνο του.

5. Χριστουγεννιάτικη κάρτα
Η χριστουγεννιάτικη κάρτα είναι μια καλή αφορμή να εκφράσουμε όσα νιώθουμε ή να αποκαλύψουμε τις απόκρυφες σκέψεις μας. Ένα γιορτινό ερωτικό μήνυμα μπορεί να δώσει το σήμα για να ξεκινήσει το πραγματικό πάρτι! Απαγορεύονται τα SMS, είναι αντιερωτικά.

ΠΗΓΗ.kapouti
ΠΗΓΗ.onmed

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ