Η Ευρωπαϊκή Αριστερά επέλεξε τον Αλέξη Τσίπρα ως υποψήφιο της για τις Ευρωεκλογές

Σφοδρότατη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας και κατ επέκταση της ευρύτερης Δεξιάς, στην επίσημη πλέον υποψηφιότητα του μοντέρνου τσε-γκε-βάρα, τς, Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν από τους Ευρωπαίους Κουμμουνιστές, δλδ το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
Ιδού ο εκλεκτός της Ευρωπαϊκής Αριστεράς
«Τα περιθωριακά κόμματα της Ευρώπης αποφάσισαν ότι ο καλύτερος εκπρόσωπός τους είναι ο κ. Τσίπρας. Κομμουνιστικά, σταλινικά απολιθώματα, με ακραίες θέσεις, απόγονοι των πιο σκληρών καθεστώτων που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα έναν "άξιο υποψήφιο"».
Και συνεχίζει:
«Στην Ελλάδα ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν. Όμως, πλέον, ο κ. Τσίπρας και οι συνιστώσες του αποκαλύπτονται και στην υπόλοιπη Ευρώπη…».

Ο τρόπος επιλογής του προέδρου της Κομισιόν, άλλαξε, και τώρα τα εθνικά κόμματα των κρατών-μελών καλούνται να προωθήσουν τον υποψήφιο που θα επιλέξουν οι ευρωπαϊκές πολιτικές ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου.
Μανουέλ - Νίκος
Ως εκ τούτου, τα κόμματα που ανήκουν στον χώρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, δλδ της Δεξιάς, θα προωθήσουν την υποψηφιότητα του νυν προέδρου της Κομισιόν Πορτογάλλου Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Κανένα πρόβλημα για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ούτε και για τον Συλλούρη.
Μάρτιν - Γιαννάκης
Τα Σοσιαλιστικά κόμματα και κινήματα θα υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του νυν Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Γερμανού Μάρτιν Σουλτς. Στην Κύπρο η υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς θα υποστηριχθεί σίγουρα από το Σ.Κ.ΕΔΕΚ.

Ίσως τελικά να έχουμε και υποστήριξη κι από τους ακελικούς?
Αλέξης - Άνδρος
Και είναι εδώ που αρχίζουν τα δύσκολα για τα κουμμουνιστικά κατάλοιπα της Κύπρου, τους αμετανόητους ακελικούς, οι οποίοι διαχρονικά είναι πολύ κοντά στον Μάρτιν Σούλτς και στις θέσεις που εκφράζει, δλδ τις θέσεις του του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ενώ οι σχέσεις τους με τον Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητες τους, αντιθέτως εκφράζονταν πολύ μειωτικά για το πρόσωπο του φιλόδοξου νέου τσε-γκε-βαρα και με εμετικού χαρακτηρισμούς.
Ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει τώρα να αντιμετωπίσει ο Άνδρος Κυπριανού, στην μάχη που δίνει για επικράτηση, αλλαγή και απαλλαγή από τους σκληροπυρηνικούς, αρτηριοσκληρομένους ακελικούς που τον πλαισιώνουν.
Μάρτιν - Δημήτρης

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ