Σαν Σήμερα ΤΟ 2007, Η Νούμερο 1 καταζητούμενη της Αστυνομίας Έφη Ηροδότου αφαίρεσε τη ζωή του 17χρονου...

Η Number 1 καταζητούμενη της Αστυνομίας Έφη Ηροδότου αφαίρεσε τη ζωή του 17χρονου...
Και όμως σαν σήμερα, 27 Δεκεμβρίου του 2007 ο 17χρονος τότε Αιμίλιος Ιωάννου από τη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Έξι ολόκληρα χρόνια μετά, η οικογένεια του Αιμίλιου δεν έχει βρει το δίκιο της αφού η κοπέλα η οποία ήταν μεθυσμένη και προκάλεσε το δυστύχημα, παραμένει άφαντη! Παρά το γεγονός ότι η Έφη Ηροδότου βρίσκεται στην λίστα της Αστυνομίας με τα καταζητούμενα πρόσωπα, δυστυχώς δεν μπορεί να εντοπισθεί.
Έφη Ηροδότου
Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η Έφη, η οποία σήμερα είναι 26χρονων έχει φυγαδευτεί από την οικογένειά της σε χώρα του εξωτερικού γιατί απλά δεν άντεχαν να την δουν στην φυλακή. Στο μεταξύ, πληροφορίες από την οικογένεια αναφέρουν ότι ο εντοπισμός της Έφης Ηροδότου είναι ψηλά στην ατζέντα και του Προεδρικού λόγω προεκλογικής δέσμευσης.

Αιμίλιος Ιωάννου
Η Ηροδότου οδηγούσε μεθυσμένη… Η τότε 20χρονη Έφη Ηροδότου, εγκατέλειψε τη σκηνή οδηγώντας το αυτοκίνητό της, το οποίο στη συνέχεια ανακόπηκε από την οδηγό άλλου αυτοκινήτου. Στη σκηνή αφίχθηκαν μέλη της Αστυνομίας και η 20χρονη υπεβλήθη σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 70%, αντί 22%, που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Δείτε εδώ την λίστα με τους top 10 καταζητούμενους της Κυπριακής αστυνομίας

ΠΗΓΗ.cytoday

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ