Το Νέο McDonald’s στο Παραλίμνι ανοίγει σήμερα τις πόρτες του

Ακόμη ένα κατάστημα στην αλυσίδα τους στην Κύπρο προσθέτει η αλυσίδα fast food McDonald’s, με το νέο κατάστημα στο Παραλίμνι να είναι έτοιμο στις 21 Νοεμβριου και να αποτελεί το 18ο της αλυσίδας σε όλη τη χώρα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το νέο κατάστημα θα είναι νέου σχεδιασμού αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον αφού με μια σειρά τεχνολογιών και συστημάτων θα είναι ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας αλλά και για σκοπούς θέρμανσης. Ολόκληρη η οροφή του καταστήματος θα είναι σκεπασμένη με φωτοβολταϊκά τα οποία θα παράγουν αρκετή ενέργεια για όλο το μαγαζί. Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 23 Νοεμβρίου με διάφορες εκδηλώσεις στον χώρο του εστιατορίου.
«Ο σχεδιασμός είναι εντελώς καινούργιος και το νέο κατάστημα δεν μοιάζει με κανένα άλλο» τόνισε μιλώντας στο INBusinessNews, ο Ρένος Ανδρέου της Family Restaurants Andreou Co Ltd αναφερόμενο στο καινούργιο κατάστημα της αλυσίδας McDonald’s, που έφερε στην Κύπρο για πρώτη φορά το 1996 η εταιρεία του.


Η παγκύπρια κάλυψη και η στρατηγική τοποθέτηση σε σημεία-κλειδιά πολλών από τα καταστήματα είναι σημαντικός λόγος επιτυχίας σύμφωνα με την εταιρεία που διαχειρίζεται τα McDonald’s στην Κύπρο, ενώ όπως τονίστηκε άλλα δύο καταστήματα θα λειτουργήσουν εντός του 2014 και αρχές του 2015 σε Λεμεσό και Λάρνακα αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ