Malcolm McMahon - Τι έκανε μόλις του είπαν ότι του μένουν μόνο 6 μήνες Ζωής

Ο 55χρονος Malcolm McMahon από την Βρετανία έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι.
Malcolm McMahon UK
Οι γιατροί του είπαν ότι...είχε μόλις έξι μήνες ζωής. Σοκαρισμένος ο 55χρονος αποφάσισε να κάνει κάτι το ακραίο...πούλησε όλα του τα υπάρχοντα!

Ο Malcolm McMahon πούλησε το σπίτι του, όλα του τα πράγματά, οτιδήποτε του είχαν αφήσει κληρονομιά οι γονείς του, μέχρι και τον αγαπημένο του σκύλο!

Ο 55χρονος ανακοίνωσε στην σύντροφο του τα συνταρακτικά νέα, όπως επίσης και το ότι θα της άφηνε πολλά χρήματα όταν θα έφευγε από τη ζωή για να είναι οικονομικά ανεξάρτητη και χωρίς αυτόν.

«Ήθελα απλά να εξαργυρώσω ότι είχα πριν πεθάνω. Άρχισα να πουλάω τα πράγματά μου τρεις μέρες αφότου οι γιατροί μου είπαν ότι θα πεθάνω. Σκέφτηκα μάλιστα και να αυτοκτονήσω », είπε ο Malcolm.

Ο Βρετανός έχασε ακόμα και το δίπλωμα οδήγησής του όταν συνελήφθη να οδηγά μεθυσμένος! Όπως είπε ο McMahon, είχε βγει να πιει για να ξεχάσει τον πόνο του!

Πριν από λίγο καιρό, ο άτυχος άντρας πήγε ξανά στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτό που του ανακοίνωσε ο γιατρός όμως, ήταν κάτι παραπάνω από σοκαριστικό για τον Malcolm. Ο McMahon δεν έπασχε τελικά από καρκίνο! Ο 55χρονος, ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που του συνέβη. "Ακόμα είμαι ψυχικά και συναισθηματικά τραυματισμένος από όλη αυτή την ιστορία και δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ", είπε.
alive and kicking

ΠΗΓΗ astrology

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ