Στην Ουαλλία, Δωδεκάχρονος βίαζε επί ένα χρόνο τη Δεκάχρονη αδερφή του

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στην Ουαλία. Δωδεκάχρονος βίαζε επί ένα χρόνο τη δεκάχρονη αδερφή του. Τι είπε στο δικαστήριο...
court in Wales
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμού 10χρονης από τον 12χρονο αδερφό της στην Ουαλία.

Ο ανήλικος ανέφερε στο δικαστήριο πως βίαζε την αδερφή του στην προσπάθειά του να αναπαραστήσει σκηνές από ερωτική ταινία που παρακολούθησε σε υπολογιστή στο σχολείο.

Είπε πως έψαξε τις ερωτικές ταινίες με συμμαθητή του προτού επιστρέψει σπίτι για να εφαρμόσει στην πράξη αυτά που είχε δει.


Οι γονείς ανακάλυψαν τι συνέβαινε όταν η μικρότερη κόρη τους εμπιστεύτηκε σε ένα συγγενικό πρόσωπο πως ο αδερφός της την είχε αγγίξει.

Ο δωδεκάχρονος παραδέχτηκε πως δεν μπορούσε να το ελέγξει και ότι γνώριζε πως αυτό που έκανε δεν είναι σωστό.

"Είναι λυπηρό που πολλά αγόρια της ηλικίας του έχουν εκτεθεί σε ταινίες κατάλληλες μόνο για ενηλίκους. Ωστόσο, δεν ενεργούν όλα τα αγόρια όπως εκείνο. Παρακολούθησε πορνογραφικό υλικό και το αναπαρήγαγε.

Ας υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας πως το διαδίκτυο δεν είναι μια καλή νταντά, αλλά ένας καθρέφτης της ενήλικης ζωής σε όλες τις μορφές της", σχολίασε ο δικαστής Thomas Crowther.

Απεφάνθη ότι το αγόρι θα ακολουθήσει ένα τριετές πρόγραμμα αποκατάστασης για ανηλίκους, ενώ θα συνεχίσει να ζει στο σπίτι του με την οικογένειά του.
Επίσης, θα θεωρείται δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Πηγή: Daily Mail

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ