ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Μεγάλος ΦΑΓΑΝΑΣ Golden-Boy Ανδρέας Ηλιάδης πρώην Εκτελεστικός Διευθυντής CEO που ΕΦΑΓΕ Εκατομμύρια Ευρώ σε Μίζες από τα Αξιόγραφα, τις Μετοχές, τα Ελληνικά Ομόλογα, αλλά και που Καθόριζε ο ίδιος τον Μισθό του σε Εκατομμύρια Ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου, συμμετείχε σε υπόθεση εξαπάτησης και πλαστογραφίας, για απόσπαση 4.7 εκ δολαρίων ( € 3,5 εκ.).

Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ, ΜΑΦΙΟΖΟΣ, και ΑΠΛΗΣΤΟΣ...!!!
Νόμισε θα τα Πάρει Μαζί του...στην Άλλη Ζωή...
Έλεος...!!! ακόμη κυκλοφορεί Ελεύθερος και μας κάνει και τον Έξυπνο... όπως και πολλοί άλλοι... Πολιτικοί και Τραπεζίτες...

Από τις 10 του Ιούλη το 2012 τα γράψαμε εδώ, για το συγκεκριμένο ΡΕΜΑΛΙ, ένα χρόνο πριν την κρίση, ποιος μας άκουσε? Ο κύριος ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

Διαβάστε τι γράψαμε γι αυτόν το Ρεμάλι 1,1/2 χρόνο πριν kapouti com
ΑΡΙΣΤΟ με Ηλιάδη

Comments

  1. Lakis Christos
    Οδός Απόντων Υπευθύνων

    ReplyDelete
  2. http://www.tothemaonline.com/oikonomia/katigoroun-ton-eliadi-gia-plastografia

    ReplyDelete
  3. Κατηγορούν τον Α. Ηλιάδη και άλλα πρώην στελέχη της Τρ. Κύπρου για εξαπάτηση και πλαστογραφία

    ReplyDelete
  4. Αξιοζήλευτες οι απολαβές διοικητή και δύο εκτελεστικών συμβούλων Αποκαλυπτικό: Τα golden boys της Κεντρικής Τράπεζας

    Αποκαλυπτικό: Τα golden boys της Κεντρικής Τράπεζας

    Λευκωσία: Ηγεμονικούς μισθούς, πλουσιοπάροχα επιδόματα και ωφελήματα που θα ζήλευε ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απολαμβάνουν ο διοικητής και οι δύο εκτελεστικοί σύμβουλοι της Κεντρικής Τράπεζας. Απολαβές, που βεβαίως, δεν παραπέμπουν στη σημερινή άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία του τόπου, με ψαλιδισμένους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα που ξεπερνούν το 50%.

    Τα συμβόλαια εργοδότησης των τριών ανδρών που κατατέθηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών και που δημοσιεύει σήμερα ο «Φ» είναι αρκούντως αποκαλυπτικά.

    Ειδικότερα, ο βασικός μισθός των δύο εκτελεστικών συμβούλων Γιώργου Συρίχα και Στέλιου Κοιλιάρη που διόρισε η Κυβέρνηση Αναστασιάδη στις 11/9/2013 με συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, ανέρχεται στα €88.170 ετησίως ή €7.348 το μήνα, όσα δηλαδή είναι ο βασικός µισθός των ανώτερων διευθυντών της Κεντρικής Τράπεζας. Στον βασικό μισθό προστίθεται το τιµαριθµικό επίδομα ενώ δικαιούνται και 13ο µισθό, με τις μικτές απολαβές τους να υπόκεινται στις αποκοπές που ισχύουν για τους µόνιµους υπαλλήλους της Τράπεζας.

    Τα παρεμφερή ωφελήματα των κ. Κοιλιάρη και Συρίχα έχουν ως ακολούθως:

    • Έξοδα παραστάσεως και έξοδα φιλοξενίας του ίδιου ύψους και της ίδιας έκτασης µε εκείνα που καταβάλλονται στους γενικούς διευθυντές των υπουργείων. Δηλαδή, €18.000 ετησίως.
    • Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη µέσω ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρει ωφελήματα παρόμοια µε εκείνα που παρέχονται στο µόνιµο προσωπικό µέσω του Ταμείου Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης της Κεντρικής Τράπεζας.
    • Παραχώρηση αυτοκινήτου με όλα τα έξοδα συντήρησης και διακίνησης πληρωμένα. Προνόμιο το οποίο απολαμβάνουν οι ανώτεροι διευθυντές της Κεντρικής Τράπεζας.
    • Άδεια ανάπαυσης και άδεια ασθενείας.
    • Όπωςεντός ενός µηνός από το διορισμό τους δικαιούνται προσωπικό χαμηλότοκο δάνειο το οποίο οφείλουν να αποπληρώσουν το αργότερο έξι µήνες µετά την αποχώρησή τους.

    Ο διοικητής

    Τα όσα δημοσίευσε πρόσφατα ο «Φ» για τις ετήσιες απολαβές του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη επιβεβαιώνονται πλήρως. Σύμφωνα, λοιπόν, με το συμβόλαιο εργοδότησης του, ο βασικός μισθός του κ. Δημητριάδη, που διορίστηκε τον Μάιο του 2012 από την Κυβέρνηση Χριστόφια, ανέρχεται στα €114.000 το χρόνο ή €9.500 τον μήνα συν τιµαριθµικό επίδομα συν 13ο µισθό.

    Τα παρεμφερή ωφελήματα του διοικητή έχουν ως εξής:

    • Έξοδα παραστάσεως απαλλαγμένα του φόρου εισοδήματος και έξοδα φιλοξενίας συνολικού ύψους €24.000 ετησίως.
    • Έξοδα κίνησης, συντήρησης και οδήγησης αυτοκινήτου.
    • Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη µέσω ασφαλιστικής κάλυψης.
    • Δικαιούται τον µέγιστο αριθµό αδειών ανάπαυσης και ασθενείας που δικαιούνται οι µόνιµοι υπάλληλοι της Κεντρικής Τράπεζας.
    • Με τον διορισµό του δικαιούται προσωπικό δάνειο και δάνειο για ιδιοκατοίκηση τα οποία οφείλει να αποπληρώσει το αργότερο σε έξι µήνες µετά την αποχώρησή του από τη θέση του διοικητή.
    • Χορηγήματα αφυπηρέτησης όπως αυτά που καταβάλλονται και για τους ανώτερους διευθυντές της Κεντρικής Τράπεζας, τα οποία θα υπολογίζονται µε βάση τον συντελεστή συνταξιοδότησης που ισχύει για τους υπουργούς και ότι τα έξοδα παραστάσεως θα θεωρούνται ως συντάξιµες απολαβές.

    Γράφει: Μιχάλης Χατζηστυλιανού
    http://www.philenews.com

    ReplyDelete
  5. Πέφτουν κορμιά στην Τράπεζα
    Γράφει ο Ιανός

    Χάρης: Χασάπη μου καλωσορίσατε. Κάνει κρύο στη Μόσχα; Πότε με το καλό στο Κίεβο;

    Κάτι τρέχει…
    Το ότι κάτι βρωμάει στα ενδότερα της Τράπεζας Κύπρου είναι κοινό μυστικό, διότι από καιρού εις καιρόν ακούγονται κάποιες ντουφεκιές. Άλλοι τις χαρακτήριζαν διαβολές κι άλλοι τις απέδιδαν σε κομματικά παίγνια που επηρεάζουν ακόμα τα όσα θεμέλια απέμειναν από τον σεισμό που κατεδάφισε το τραπεζικό σύστημα. Τώρα όμως, αν όσα εγκύρως μαθαίνει ο Ιανός, δεν είναι αναστρέψιμα, τότε κούνια που μας κούναγε. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το Ταμείο Προνοίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων βγάζει σε πλειστηριασμό δέκα εκατομμύρια μετοχές της Τράπεζας Κύπρου. «Καλά κάνουν τα πλάσματα», θα έλεγε ο ανυποψίαστος πολίτης. Ρε, καλά θα έκαναν, αν ο γενικός διευθυντής του Ταμείου Προνοίας των Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Μαρίνος Γιαλέλης, δεν ήταν ταυτόχρονα και μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου. Με την κίνηση αυτή, ποιο μήνυμα στέλνεις κύριε διοικητικέ σύμβουλε, στους επενδυτές και τους καταθέτες και σε όλους εκείνους που καλείτε ως Δ.Σ. να εμπιστευτούν ξανά την Τράπεζα; Υποθέτω, εγώ ο άσχετος, ότι ομολογείς πως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και πωλείς τις μετοχές τώρα και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια! Κόλπα που έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν κάποια golden boys…

    The bad Χούρικαν
    Τώρα εξηγείται και η ιστορία με τον Τζον Χούρικαν που ευθύς εξαρχής βρωμούσε γνωστή πορδή… Μόλις ο άνθρωπος έθεσε στο τραπέζι την επιλογή της «κακής τράπεζας» για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων της Τράπεζας, προέκυψαν δημοσιεύματα για τις απολαβές του και άλλα πονηρά σχετικά με τη συμπεριφορά του, σε μία εμφανή προσπάθεια διαβολής. Ποιους δεν βολεύει η «κακή τράπεζα»; Μα ποιους άλλους από τους μεγάλους δανειολήπτες που στην περίπτωση μιας bad bank θα πρέπει να βάλουν στο τραπέζι τα ακίνητά τους για να πουληθούν σε τιμές σημερινές, για να κλείσει –όσο είναι δυνατόν– εκείνη η μαύρη τρύπα των 7 δισ. που χρωστάνε 30 μεγάλοι δανειολήπτες. Αν όμως συνεχίσει η κατάσταση να παραμένει στάσιμη όπως τώρα, η Τράπεζα είναι «σημερινή κι αυριανή» όπως «μαρτυρεί» εμμέσως ο κ. Γιαλελής!

    Και οι χούλιγκαν
    Η «κακή τράπεζα» λοιπόν, θα εξανέμιζε τα σχέδια που κατέστρωσαν τα 30 νάιλον κοπέλια ώστε να κλείσει η Τράπεζα και τα χρέη τους να μετακυλήσθουν –με τη συνδρομή ευεργετημένων κομμάτων και κομματικών ταγών– στις πλάτες ημών των ηλιθίων. Και λέμε ότι βρωμάει γνωστή πορδή, διότι τα ίδια κόλπα με αυτά εναντίον του Χούρικαν –και χειρότερα– εφάρμοσαν και εναντίον του Πανίκου Δημητριάδη. Πληρώσαμε στον Πανίκο τις 300.000 και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε 400.000 ευρώ τον χρόνο που δόθηκαν σε δύο εκτελεστικούς και το Δ.Σ. της Κεντρικής σαν bonus για να τον φάνε. Το ίδιο θα γίνει και με τον Χούριγκαν, που τώρα θα του βάλουν σφήνα ένα Κύπριο διευθυντή για να τον «βοηθά».

    Άλλος για Σιβηρία
    Αν λοιπόν ο κ. Γιαλέλης που γνωρίζει τα πράγματα από μέσα πωλεί και φεύγει φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνουν κι άλλοι. Να υποθέσω και οι Ρώσοι; Γι’ αυτό πήγαν, οι του Δ.Σ., εκδρομή στη Μόσχα; Τους βλέπω την επόμενη φορά να φεύγουν για Σιβηρία, διότι άμα πέσει η Τράπεζα δεν νομίζω να έχουν μούτρα να γεμίζουν τις ATM με λίρες.

    Η Ουκρανή έφυγε!
    Θυμάστε που η συμφωνία της Τράπεζας Κύπρου για πώληση της «θυγατρικής» στην Ουκρανία ανακοινώθηκε θριαμβευτικά; Μάλιστα ο υπουργός Εξωτερικών είπε από τηλεοράσεως ότι η συμφωνία έγινε κατόπιν παρέμβασης του Προέδρου Αναστασιάδη προς τον Πρόεδρο Γιανουκόβιτς. Βάσει της συμφωνίας, η Τράπεζα θα έβαζε στα ταμεία της 225 εκατ. ενώ όπως μάθαμε ένα σεβαστό ποσό κάποιων εκατομμυρίων αναλογούσε και σε μεγάλο παραλιακό δικηγορικό γραφείο που μεσολάβησε για να κλείσει η συμφωνία. Ωστόσο, ο Γιανουκόβιτς εκδιώχθηκε από την εξουσία και λεφτά πάπαλα… Πάγωσαν όλα! Κύριε Χασάπη ποιος θα δώσει τώρα λογαριασμό; Αλλά είπαμε, η λογοδοσία σε τούτα τα μέρη είναι φρούτο εξωτικό.

    ReplyDelete
  6. Τράπεζα Κύπρου
    Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ Θ. (ARISTO DEVELOPERS) το 2008 είχε δάνειο ύψους 169,562,000 εκ. ευρώ, από τα οποία το ακάλυπτο ποσό ανερχόταν σε 21,790,000. Μέχρι το 2011 το δάνειο άγγιξε τα 317,325,000 και το ακάλυπτο ποσό ανήλθε στα 24,823,000.
    Ο ΗΛΙΑΔΗΣ Α. το 2008 είχε χρέος 1,768,000 με ακάλυπτο ποσό 703,000. Το 2011 το δάνειο ανήλθε στα 4,438,000 και το ακάλυπτο ποσό στο 1,130,000.
    Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Π. το 2008 είχε δάνειο 2,453,000 από τα οποία το 1,654,000 ήταν ακάλυπτο ποσό. Το 2012 το δάνειο ανήλθε στα 2,604,000 και το ακάλυπτο ποσό στα 1,386,000.
    Το δάνειο του ΜΟΥΣΚΗΣ ΧΡ. ανερχόταν το 2008 σε 37,636,000 από τα οποία τα 2,177,000 ήταν ακάλυπτο ποσό. Το 2011 το δάνειο ήταν στα 22,428,000 και το ακάλυπτο ποσό 1,936,000

    ReplyDelete
  7. το εικονιζομενο καθικι το οποιο και κατεστρεψε την Τραπεζα Κυπρου απο τις συνεχεις λουμπινιες και απατεωνιες πανε να τον βγαλουν λαδι οι ¨κυριοι" και Κυριεςω της Επιτροπης της Βουλης... Και δεν φθανει το οτι κατεστρεωε την Τραπεζα του εχει καταστρεωει και παρα πολυ κοσμο τοσο στην Ελλαδα οπου υπηρετη οσο και αργοτερα εις την Κυπρο..Ειναι γνωστα τα κατορθωματα του.. Τον αληταρα αυτον τον εχουν για να τον περασουν αλοβητο εις το απυροβλητον προφανεστατα διοτι εχει πεσει παλι το λαδωμα της δεκαετιας.. Παντα ετσι εκανε τις δουλειες του ο ανθρωπακος αυτος.. Λαδωνε τους παντας και τα παντα ακομη και Δικαστικους και εαν θελη ας πη το αντιθετο.. Ραμματα για την γουνα του υπαρχουν παμπολα...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ