Συνελήφθη ο άστεγος Τζέιμς Γουλφ που έγινε γνωστός στο παγκόσμιο από τη μεταμόρφωση του μέσα σε 3 λεπτά


James Wolf booking photo
Ακόμα μια Ιστορία  που σας είχαμε πρωτοπαρουσιάσει εδώ στην ιστοσελίδα μας, είχε άτυχη κατάληξη... με τον άστεγο Τζέιμς Γουλφ -James Allen Wolf, 54- να επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες...
-στα Κυπριακά λέμε, ο νούρος του σιήλλου δεν ισιώνει-

Ο άστεγος βετεράνος του αμερικανικού στρατού που έγινε παγκοσμίως γνωστός για τη μεταμόρφωσή του σε “τζέντλεμαν” που κυκλοφόρησε σε βίντεο τριών λεπτών, συνελήφθη.
Ο 54χρονος Τζέιμς Γουλφ συνελήφθη την περασμένη Κυριακή σε ένα κατάστημα Burger King φαστ φουντ στη Μασαχουσέτη, με τις κατηγορίες της παρενόχλησης και της διατάραξης κοινής ησυχίας.
Ο Γουλφ αποδέχτηκε τις κατηγορίες, ομολόγησε και αποφασίστηκε η 10 ημερών φυλάκισή του, για κάθε κατηγορία.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους και του οργανισμού που ανέλαβαν τη μεταμόρφωσή του και παραδέχτηκε ότι έχει επιστρέψει στον αλκοολισμό.

Ο 54χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν, συνολικά 80 φορές, για αλκοολισμό και κατάχρηση ουσιών, ενώ είχε και προβλήματα ψυχικής φύσεως.

Το βίντεο με την πλήρη και θεαματική του μεταμόρφωση βγήκε την ημέρα που είναι αφιερωμένη στους βετεράνους του αμερικανικού στρατού και το παρακολούθησαν πάνω από 15 εκατομμύρια άνθρωποι μέσα σε λίγες εβδομάδες, συγκεντρώνοντας έτσι το ποσό των 30.000 δολαρίων, για την οργάνωση που βοηθάει άστεγους ανθρώπους.


Ο Ρομπ Μπλις, ο άνθρωπος που έφτιαξε το βίντεο του Γουλφ, είπε ότι το έκανε με σκοπό να “βάλει τον βετεράνο σε ένα νέο μονοπάτι”, αλλά παραδέχτηκε ότι το να αλλάξεις τον τρόπο ζωής κάποιου είναι πολύ πιο δύσκολο και διαφορετικό από του να του αλλάξεις την εξωτερική εμφάνιση.

“Αν συλληφθεί λιγότερες φορές φέτος, αυτό και μόνο θα είναι πρόοδος” είχε πει ο ίδιος στο CNN.

ΠΗΓΕΣ
business insider australia
kapouti hellenic on line
CNN
burger king

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ