Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά μαζί, επί σκηνής, από 12 Δεκεμβρίου

Το PANTHEON THEATER της ΑΘΗΝΑΣ παρουσιάζει την ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ και τον ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ στην μουσικοθεατρική παράσταση "Ένα ή Κανένα" που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας.
Βίσση – Ρέμος: Δείτε την αφίσα για την πρεμιέρα τους στις 12 Δεκεμβρίου!!
Αντώνης - Άννα
Από τις 12 Δεκεμβρίου και κάθε ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ
Έτοιμοι για την μεγάλη πρεμιέρα τους είναι η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος! Η ημερομηνία τους έχει οριστεί για τις 12 Δεκεμβρίου και το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια τρεις ώρες και εκτός από τις δικές τους επιτυχίες θα υπάρχουν και κομμάτια με πρόζα

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση:

Pantheon Theater. Νέα άφιξη στην πόλη. Η νέα σκηνή στο κέντρο της Αθήνας που θα φιλοξενεί μουσικο-θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου με σπουδαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανοίγει με μία λαμπερή πρεμιέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Από τις 12 Δεκεμβρίου και για 4 ημέρες την εβδομάδα μια νέα και εντυπωσιακή παραγωγή ανεβαίνει στο Pantheon Theater, η μουσικοθεατρική παράσταση «Ένα ή Κανένα».

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά μαζί, επί σκηνής, ενώνονται για να μας παρουσιάσουν με μοναδικό τρόπο αυτά που αγαπάμε και από τους δύο! Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις προσωπικές τους μουσικές διαδρομές οι οποίες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα, συνδυάζονται δεξιοτεχνικά μέσα από μικρές ιστορίες με φόντο την πόλη. "Ένα ή Κανένα", ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, μια μοναδική μουσικοθεατρική εμπειρία, μια παράσταση που θα λατρέψει το κοινό, από τις 12 Δεκεμβρίου.

Είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα κορυφαία σχήματα της φετινής σεζόν - και όχι άδικα. Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος λοιπόν ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στο Pantheon (πρώην Αθηνών Αρένα). 

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ