Η Μαντλίν είναι νεκρή! Για εκδίκηση κάνει λόγο η Πορτογαλική Αστυνομία

Η Μαντλίν είναι νεκρή! Για εκδίκηση μιλά η Πορτογαλική Αστυνομία
ΜΑΝΤΛΙΝ ΜΑΚΑΝ
Αναστατώνουν και πάλι τα νέα στοιχεία από πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης σε σχέση με την υπόθεση της μικρής Μαντλίν Mακάν! Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, οι πιθανότητες να είναι ζωντανή είναι ελάχιστες…

Σύμφωνα πάντοτε με τα πορτογαλικά μέσα, ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση, ο οποίος φέρεται να δούλευε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η Μανλτίν με την οικογένειά της και να απολύθηκε λίγο πριν την εξαφάνιση της μικρής, είναι νεκρός. Ο άνδρας φέρεται να πέθανε από αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από 4 έτη. Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για πράξη εκδίκησης που αφορούσε την απόλυσή του… ως αποτέλεσμα για να εκδικηθεί τον ξενοδόχο, ο 40χροονος φαίνεται να είχε απαγάγει την μικρή Μαντλίν…

Πρόκειται για έναν 40χρονο -τότε- ο οποίος φέρεται επίσης, βάσει των δημοσιευμάτων να προχώρησε στην αρπαγή της Μαντλίν για λόγους εκδίκησης-διότι είχε απολυθεί- ή διότι ήθελε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω της.

Σύμφωνα με την πορτογαλική Correio da Manha η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στην ανάκριση της χήρας του. Η αστυνομική έρευνα έφτασε στα ίχνη του έπειτα από άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου ενώ βασικά στοιχεία αποτελούν τόσο το γεγονός ότι διέμενε πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Ocean Club από όπου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς η μικρή, όσο και το ότι φέρεται να εθεάθη κοντά στο σημείο που βρισκόταν η Μαντλίν την ημέρα της εξαφάνισης της.

Να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης, διέμενε στην περιοχή Lagos, σε απόσταση 15 μόλις λεπτών οδήγησης από το Ocean Club.

Οι αστυνομικοί, βάσει των δημοσιευμάτων, θεωρούν ότι η Μαντλίν δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του και τώρα πραγματοποιούν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν το άψυχο σώμα της.


ΠΗΓΗ

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ