Μάθετε τώρα από την Αστυνομική διαδικτυακή πύλη, αν εκκρεμούν εντάλματα σε βάρος σας


Ηλεκτρ. Ταχυδρομείο / E-mail: pressoffice@police.gov.cy
Ιστοσελίδα / Website: www.police.gov.cy
Facebook.com/cypruspolice - twitter.com/Cyprus_Police
21 Οκτωβρίου,  2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 2
Νέα διαδικτυακή εφαρμογή της Αστυνομίας που βρίσκεται σε λειτουργία και αφορά στην ενημέρωση των πολιτών για εντάλματα
πληρωμής προστίμου

Οι πολίτες έχουν πλέον την ευκαιρία να ενημερώνονται για εντάλματα πληρωμής προστίμου που τυχόν εκκρεμούν σε βάρος τους μέσω μίας νέας διαδικτυακής εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί και βρίσκεται ήδη σε λειτουργία.  
 
Η σημαντική  αυτή τεχνολογική αναβάθμιση ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής παρά το Αρχηγείο Αστυνομίας, στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Ιωνά Νικολάου και του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Μιχάλη Παπαγεωργίου.  

Αναφερόμενος στη νέα εφαρμογή, ο Υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε μεταξύ άλλων,  «ότι συνδυάζει τη νέα φιλοσοφία της Αστυνομίας να βρίσκεται κοντά και να εξυπηρετεί τον πολίτη και της συνολικής κυβερνητικής πολιτικής να εισαγάγει σε εκτεταμένη βάση την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ως βασικό συστατικό του νέου μοντέλου κράτους».  Από πλευράς του, ο Αρχηγός Αστυνομίας σημείωσε ότι το μέτρο αποσκοπεί αφενός στην εκτέλεση όσο το δυνατό περισσότερων ενταλμάτων και αφετέρου στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ακολούθως, έγινε παρουσίαση της λειτουργίας της διαδικτυακής αυτής εφαρμογής, η οποία είναι  απλή και φιλική προς τον χρήση. Να σημειωθεί τέλος, ότι σε μεταγενέστερο στάδιο προγραμματίζεται περαιτέρω αναβάθμισή της, δίνοντας στον πολίτη την ευκαιρία να πληρώνει τις οφειλές του μέσω διαδικτύου.      

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΛ.: 22-808067, 22-808286
ΦΑΞ:  22-808597
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΤΗΛ.: 1460

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ