Κλήθηκε 23χρονος, στη Θεσσαλονίκη, να δώσει δείγμα DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο "μικρός Μπεν"!


Ενας 23χρονος κλήθηκε από τις δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσει δείγμα DNA και να διαπιστωθεί εάν είναι ο “μικρός Μπεν”!

Οπως έγινε γνωστό τον περασμένο μήνα ζητήθηκε δικαστική συνδρομή από την εισαγγελία της Κω η οποία χειρίζεται τη δικογραφία της εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ που έχει εξαφανιστεί από το 1991.

Η ανακρίτρια που ανέλαβε να διεκπεραιώσει τη συνδρομή εντόπισε τον 23χρονο ο οποίος διαμένει σε καταυλισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη και τον κάλεσε να δώσει δείγμα DNA. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές πρόκειται για έναν “ξανθό” 23χρονο ο οποίος ζούσε ανάμεσα σε Ρομά και κίνησε τις υποψίες των αρχών.


Η ηλικία του ταίριαζε μ' αυτή του “μικρού Μπεν” και ο 23χρονος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του προσήλθε ενώπιον των δικαστικών αρχών για να δώσει DNA χωρίς κανένα δισταγμό. Μάλιστα πριν δώσει το δείγμα ευχήθηκε να είναι το παιδί που αναζητείται εδώ και 12 χρόνια. «Μακάρι να είμαι ο μικρός Μπεν» φέρεται να είπε στο γραφείο της ανακρίτριας.
Ωστόσο όπως διαπιστώθηκε πριν λίγες ημέρες όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της εξέτασης ουδεμία σχέση έχει με τον Μπεν Ντίνταμ.

Η εξαφάνιση του 21 μηνών Μπεν έγινε το μεσημέρι της 24ης Ιουλίου 1991 έξω από ένα υπό ανέγερση εξοχικό σπίτι στην περιοχή Ηρακλής της Κω. Εκείνη την ημέρα την επίβλεψη του παιδιού είχαν αναλάβει οι παππούδες του, Εντι και Κριστίν Νίνταμ. Η 19χρονη, τότε, μητέρα του Μπεν, Κέρι, εργαζόταν ως σερβιτόρα στην πόλη της Κω.
Τα πρώτα 24ωρα είχε γίνει έρευνα της Πυροσβεστικής σε ένα πηγάδι της περιοχής όπου είχαν εκφρασθεί φόβοι ότι είχε πέσει ο μικρός.   Μέχρι σήμερα δημοσιοποιήθηκαν δεκάδες “σενάρια” για το τί συνέβη στο μικρό παιδί αλλά ποτέ δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος του. Μάλιστα πέρυσι ερευνητές της Σκότλαντ Γιαρντ έφτασαν στην Κω και με ειδικά σκάνερ πραγματοποίησαν ελέγχουν στο χώρο κάτω από μία αγροικία που είχε ανεγερθεί την περίοδο της εξαφάνισης του 21 μηνών τότε Μπεν. Η περίπτωση εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ είναι μια από τις μακροβιότερες αναζητήσεις εξαφανισμένων παιδιών στην Ελλάδα και τη Βρετανία.

ΠΗΓΗ

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ