LG KAI SAMSUNG ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ - Οι κυρτές OLED φτάνουν στην Ευρώπη

Η νέα τάση στο χώρο της απεικόνισης είναι η τεχνολογία OLED και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα «παρακλάδια» της είναι οι κυρτές OLED τηλεοράσεις.

Προς το παρόν έχουν παρουσιαστεί μοντέλα Curved OLED TV τόσο από τη LG όσο και από τη Samsung, τα οποία μάλιστα κυκλοφορούν στη Νότια Κορέα (και στις ΗΠΑ η Samsung).

Πλέον και οι δύο εταιρείες φέρνουν τα εξεζητημένα, αλλά και ιδιαίτερα ελκυστικά, προϊόντα τους και στην Ευρώπη, προσφέροντας μια οικιακή εμπειρία θέασης που θυμίζει έντονα IMAX κινηματογράφους.

Το νήμα έκοψε πρώτη -αν αυτό έχει κάποια σημασία- η LG, που λάνσαρε αυτή την εβδομάδα την CURVED OLED TV (μοντέλο 55EA9800) στη Γερμανία.

Η οθόνη έχει διαγώνιο 55 ιντσών και έχει αρχική τιμή 9.000 ευρώ. Η κυρτή OLED τηλεόραση της LG θα ξεκινήσει να πωλείται στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2013.

samsung
Παράλληλα η Samsung ανακοίνωσε ότι η δική της κυρτή OLED TV θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ιταλία, ενώ τους επόμενους μήνες αναμένεται και στις υπόλοιπες χώρες (άρα και στην Ελλάδα).
oled
Και η τηλεόραση της Samsung έχει διαγώνιο 55 ιντσών και θα κοστίζει 8.000 ευρώ, δηλαδή χίλια ευρώ κάτω από την αντίστοιχη πρόταση της LG.
OLED TV

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ