Η Λόρεν με τον Υψηλότερο IQ ακόμη κι από του Αϊνστάιν (flowmagazine)


Υψηλότερο IQ ακόμη κι από τον Αϊνστάιν
Μια 16χρονη από το Έσσεξ της Αγγλίας, έχει δείκτη IQ που ξεπερνά το αντίστοιχο του Άλμπερτ Αϊνστάιν!
Η Λόρεν Μάρμπ συμμετείχε σε μια μέτρηση, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο της για πλάκα. Τα αποτελέσματα, εξέπληξαν τους καθηγητές της, καθώς ο δείκτης της έφτασε το 161!

Πρόκειται για μια φυσιολογική έφηβη, που προσέχει τον εαυτό της και ονειρεύεται να παίξει κάποια μέρα σε θεατρική παράσταση στο Γουεστ Έντ. Ωστόσο είναι πιθανώς να της γεννήθηκαν δεύτερες σκέψεις τώρα που ο δείκτης IQ της ξεπερνά το αντίστοιχο του Μπιλ Γκέιτς και του Άλμπερτ Αϊνστάιν.  Η ίδια είπε πως ένιωσε περήφανη με το επίτευγμά της και δάκρυσε όταν έμαθε τα νέα.
Η Λόρεν έχει πολύ καλή απόδοση και στο σχολείο, ειδικά σε μαθήματα όπως η φυσική. Προσπαθεί αυτή τη χρονιά μάλιστα να βελτιώσει την απόδοσή της σε τομείς όπως οι τέχνες και τα μαθηματικά, ενώ ακαδημαϊκός της στόχος είναι η αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. Ως έφηβη είναι λογικό να διχάζεται μεταξύ της ικανότητας της στα μαθήματα και στην πραγματοποίηση του ονείρου της, για να γίνει επαγγελματίας τραγουδίστρια και χορεύτρια. Για το λόγο αυτό δεν έχει σταματήσει να κάνει μαθήματα φωνητικής και χορού.


Οι γονείς της Ντέιβιντ (45) και Σου (45), λένε πως θα είναι περήφανοι όποιον δρόμο και αν επιλέξει η κόρη τους. Κανείς από τους δύο δεν γνώριζε τις τόσο υψηλές ικανότητες του παιδιού τους.  Η μητέρα της μάλιστα κατανοεί τη δυσκολία και την πίεση που έχει η κόρη της, μεγαλώνοντας στο Έσσεξ και αντιμετωπίζοντας τα στερεότυπα των κοριτσιών από τη συγκεκριμένη περιοχή.

flowmagazine.gr

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ