Τhe generation XXX. "Είμαι 12, θέλω να νιώσω σέξι!"


Κορίτσια από την ηλικία των 12 που ποστάρουν φωτογραφίες τους φορώντας εσώρουχα και θέλουν να νιώσουν «σέξι, σαν τη Μέγκαν Φοξ», έγιναν το
βασικό θέμα για ένα βραβευμένο νέο ντοκιμαντέρ.

Το «Sexy Baby» είναι ένα «ντοκιμαντέρ για τη σεξουαλικότητα στην εποχή του ίντερνετ» που αποκαλύπτει πως η νέα γενιά των παιδιών παίρνει τα πρώτα του σεξουαλικά μαθήματα από πορνό που μπορεί να βρει στο ίντερνετ, το Facebook, τα έξυπνα τηλέφωνα και την άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ακολουθώντας τρεις νεαρές γυναίκες, ηλικίας από 12 έως 34 ετών, το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στο πως η τεχνολογία και η πορνογραφία διαμορφώνει τη σεξουαλική ταυτότητα των κοριτσιών, κάτι που οι δημιουργοί του φιλμ, πρώην δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Miami Herald», Ronna Gradus και Jill Bauer, ελπίζουν πως θα αποτελέσει «τροφή για κουβέντα» ανάμεσα στους γονείς.

Μια από τις πρωταγωνίστριες, η 12χρονη Γουίνιφρεντ, ποζάρει λάγνα στο φακό και στη συνέχεια αναρτά τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. «Κάθε κορίτσι θέλει να αισθάνεται σέξι, σαν την Μέγκαν Φοξ», δηλώνει το νεαρό κορίτσι. Αφού όμως δημοσιοποιήσει μια φωτογραφία, στην οποία φοράει απλά ένα σουτιέν παραδέχεται στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC πως «αισθάνομαι «βρώμικη μετά».
Από την άλλη, η 22χρονη Λάουρα είναι νηπιαγωγός και προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να κάνει αιδοιοπλαστική  επέμβαση για να μειώσει τον όγκο των χειλιών του αιδοίου της, κάτι που πιστεύει πως θα της αλλάξει τη ζωή.

Η Νικόλ είναι 34 ετών και είναι πρώην στρίπερ. Τώρα θέλει να αποκτήσει παιδί με τον άνδρα της που γνώρισε στη πορνό βιομηχανία.
Δες το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ…










Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ