Πετυχημένο το «ΟΠΑΠ 3Χ3» στον Πρωταρά το Σαββατοκυρίακο 10-11 Αυγούστου (kerkida)


PROTARAS - PARALIMNI

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο10-11 Αυγούστου στον Πρωταρά, μπροστά από το ξενοδοχείο Odessa, το πρώτο «ΟΠΑΠ 3Χ3 Streetball Challenge».

Οι διοργανωτές στην ουσία κέρδισαν το στοίχημα που είχαν βάλει, αφού τα γήπεδα που στήθηκαν στο κέντρο του Πρωταρά ήταν υπερπλήρη από κόσμο σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, γεγονός που φανερώνει την αγάπη του κόσμου της περιοχής -και όχι μόνο- για την καλαθόσφαιρα και γενικότερα για τον αθλητισμό.

Διασκέδαση για χιλιάδες!
Όλοι οι συμμετέχοντες και οι φίλαθλοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2014! Δεδομένα θα γινόταν, από τη στιγμή που ο Δήμαρχος Παραλιμνίου έδωσε την υπόσχεση πως τα γήπεδα θα στηθούν και του χρόνου για άλλο ένα «ΟΠΑΠ 3Χ3 Streetball Challenge», με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις! Είναι χαρακτηριστικό ότι χιλιάδες κόσμος πέρασε στη διάρκεια του διημέρου από την πλατεία του Πρωταρά για να παρακολουθήσει τους αγώνες, αλλά και γενικότερα να διασκεδάσει, αφού οι διοργανωτές έδωσαν σημασία και σε αυτό. Στα παρκέ έγιναν μεν αγώνες με ένταση, την ίδια στιγμή όμως η μουσική και η διασκέδαση ήταν ασταμάτητη. Τη διάθεση ανέβασαν με τις επιλογές του ο DJ Τρύφωνας Αναστασιάδης και με τα χορευτικά τους οι δροσερές cheerleaders της σχολής χορού FIMI!


Το τρίποντο του Δημάρχου!
Το παρών τους στη διοργάνωση έδωσαν ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυριλλής και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Παραλιμνίου. Ο δήμαρχος προσκλήθηκε από τους διοργανωτές στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη των τελικών, οι οποίοι και τον... προκάλεσαν να ρίξει τρία τρίποντα, με την υπόσχεση ότι εάν πετύχαινε έστω το ένα, τότε η διοργάνωση θα παραμείνει στον Δήμο Παραλιμνίου και για την επόμενη χρονιά. Ο Δήμαρχος αποδέχθηκε την πρόκληση και πέτυχε το καλάθι μέσα σε χειροκροτήματα από τους φιλάθλους, διασφαλίζοντας έτσι τη διεξαγωγή και του επόμενου «ΟΠΑΠ 3Χ3 Streetball Challenge» στον Δήμο Παραλιμνίου! Σημαντική κρίνεται και η συνεισφορά του σωματείου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στην όλη διοργάνωση του τουρνουά.

Συναρπαστικοί αγώνες!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγιναν σπουδαία παιχνίδια, με το σύνολο των συμμετεχόντων ομάδων να φτάνει τον μέγιστο δυνατό αριθμό, δείγμα του ενδιαφέροντος που υπήρχε από τους αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί και αρκετές άλλες ομάδες ζήτησαν να συμμετάσχουν, δυστυχώς όμως οι διαθέσιμες θέσεις είχαν οριστεί στον αριθμό 30.
Στους αγώνες, νικήτρια στον μεγάλο τελικό ήταν η ομάδα των Big Dogs, με τους Μιχαλάκη Σάββα, Γιαννάκης Προκοπίου, Αλέξη Γεωργιάδη και τον παλιό άσο του ποδοσφαίρου, Πέτρο Κονναφή! Οι Big Dogs είχαν παίξει στα ημιτελικά με την Dream Team. Στον άλλο ημιτελικό η ομάδα Hoops απέκλεισε την ομάδα STOR-m, για να χάσει όμως στον τελικό από την παρέα του Κονναφή! Στον διαγωνισμό τριπόντων, νικητής αναδείχθηκε ο Χάρης Σείσου. Στον διαγωνισμό καρφωμάτων διαγωνίστηκαν οκτώ αθλητές, με τον Αρτέμη Τομπάζο να καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

Ειδική βαθμολογία 3Χ3
Η πρώτη ημέρα του τουρνουά ήταν προκριματική. Την Κυριακή, συνέχισαν οι 20 ομάδες που είχαν απομείνει, με νοκ-άουτ παιχνίδια μέχρι και τον τελικό. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ομάδες σύμφωνα με την πορεία τους στο «ΟΠΑΠ 3Χ3» έχουν πάρει τους ανάλογους βαθμούς στον πίνακα κατάταξης του πρωταθλήματος 3Χ3. Η νικήτρια ομάδα πήρε δέκα βαθμούς, η δευτεραθλήτρια οκτώ βαθμούς, η τρίτη ομάδα επτά βαθμούς και η τέταρτη έξι. Οι ομάδες που έφτασαν έως τα προημιτελικά πήραν από πέντε βαθμούς και οι ομάδες που έφτασαν μέχρι και τη φάση των «16» από τέσσερις. Τέλος, οι ομάδες που αποκλείστηκαν την πρώτη ημέρα πήραν από δύο βαθμούς.

Ευχαριστούμε το kerkida.net

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ