Ελεύθερη Η Γυναίκα Που Δολοφόνησε Τον Αρχιμανδρίτη Το 1997 (onlycy)


Κάτω από απόλυτη μυστικότητα και χωρίς να αποχαιρετήσει ούτε μια από τις συγκρατούμενες της με τις οποίες πέρασε τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής της, βγήκε στις 5 Αυγούστου από τη φυλακή του Ελαιώνα στη Θήβα η Κάτια Γιανακοπούλου, η οποία 16 χρόνια πριν είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη Άνθιμου Ελευθεριάδη.

Η υπόθεση το 1997 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ο ιερωμένος είχε βρεθεί νεκρός έξω από το σπίτι του στη Νέα Σμύρνη. Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξω από το μοναστήρι της Παναγιάς Γοργοεπηκοόου στη Μάνδρα Αττικής την μεταμφιεσμένη με ξανθιά περούκα και μαύρα γυαλιά, 42χρονη τότε Κάτια Γιαννακοπούλου. Η ίδια ομολογεί την πράξη της και τη δικαιολογεί λέγοντας ότι έπεσε θύμα ερωτικής αποπλάνησης από τον Ελευθεριάδη. Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο οι δύο τους γνωρίστηκαν όταν η Κάτια άρχισε να εξομολογείται στον Αρχιμανδρίτη τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Σύμφωνα με την 42χρονη γυναίκα ήταν ο ιερωμένος αυτός που έκανε το πρώτο βήμα για να μετατραπεί η σχέση τους από πνευματική σε ερωτική. Και όταν εκείνος την απέρριψε, τότε θόλωσε και τον σκότωσε.

Η αποφυλάκισή της, σύμφωνα με την Espresso, προκάλεσε την αντίδραση του αδερφού του Αρχιμανδρίτη, σύμφωνα με τον οποίων η Γιαννακοπούλου ήταν μια γυναίκα με πολλά προβλήματα και φαντασία που οργίαζε.

Η 58χρονη σήμερα Γιαννακοπούλου, η οποία εκμεταλλεύθηκε τις διατάξεις του νόμου που προβλέπουν σε περιπτώσεις ισόβιας κάθειρξης την αποφυλάκιση μετά από 16 χρόνια με καλή διαγωγή, έχει επιστρέψει πλέον στον σύζυγό και τον γιο της.




Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ