Γέννησε η Kate Middleton - Έφερε στον κόσμο τον 3ο στη σειρά διάδοχο του Βασιλικού Θρόνου


Bell: The hospital opted for a more traditional method with a town crier announcing the birth
It's A Boy!
Επιτέλους...
Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Kate Middleton και τον Πρίγκιπα William.
Ψες το βράδυ ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι όπως ανακοίνωσε και επίσημα το ανάκτορο του Buckingham Palace, με την "τοιχοκόλληση" στον σχετικό πίνακα πίσω στο κιγκλίδωμα του Παλατιού, όπως ορίζει η Βασιλική παράδοση!

Το μωράκι που όλοι περίμεναν με τόση αγωνία ήρθε επιτέλους στον κόσμο και γέμισε με χαρά τους γονείς του και την βασιλική οικογένεια. Αν και η Δούκισσα του Cambridge ταλαιπωρήθηκε αρκετές ώρες με τον τοκετό, ωστόσο πλέον νιώθει δικαιωμένη από το αποτέλεσμα. Κρατά στην αγκαλιά της το αγγελούδι της και αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην ζωή της. Η είδηση όπως είναι φυσικό έχει κάνει το γύρο του κόσμου με τα Μέσα Ενημέρωσης να αναμεταδίδουν αμέσως την αναγγελία της γέννησης. Και όχι μόνο αυτό. Από το πρωί όταν και έγινε γνωστή με μια λυτή ανακοίνωση η αναμονή του ερχομού του βασιλικού βρέφους, τα φόρουμς και οι σελίδες στο διαδίκτυο έχουν… «πάρει φωτιά» μεταδίδοντας συνεχόμενα ειδήσεις για το κάθε τι που συμβαίνει στο νοσοκομείο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η μητέρα της Kate Middleton είχε πει πως το παιδάκι θα ήταν… Λέων στο ζώδιο.



A thousand photos: The crowd has swelled since the announcement of a baby boy

Fashionistas: Royal well wishers Sarah Haggie (left) and Fi Thompson (right) pose in Union flag themed jackets outside Buckingham Palace today

Then and Now

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ