Βλαντιμίρ Πούτιν ο πιο περιζήτητος εργένης της Ρωσίας


Ένα μήνα μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου του, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν βλέπει τις «μετοχές» του να ανεβαίνουν μετά και την επιλογή κορυφαίου γυναικείου ρωσικού περιοδικού να τον αναδείξει ως τον πιο περιζήτητο εργένη της χώρας.

Το ρωσικό περιοδικό «Τα μυστικά των Σταρ» φιλοξένησε μάλιστα τον ρώσο πρόεδρο στο εξώφυλλό του, χαμογελαστό και ημίγυμνο. Στο έκτασης δύο σελίδων αφιέρωμα που συνοδεύει την ανάδειξή του στον πιο ποθητό εργένη της Ρωσίας, γίνεται λόγος για την αγάπη του Πούτιν προς την υγιεινή διατροφή και άσκηση καθώς και τις ηγετικές του ικανότητες, σχολιάζοντας ότι «όποιος μοιάζει σαν αυτόν, σίγουρα τον περιμένει πολύ άνετη ζωή.

«Κοιτάξτε πόσο ισχυρός είναι», σημειώνει το άρθρο. «Οι γυναίκες αγαπούν τους γενναίους άνδρες».
Το περιοδικό επισημαίνει επίσης ότι μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την επί τριάντα χρόνια γυναίκα του, Λουντμίλα, γυναίκες από όλη τη χώρα έχουν στρέψει το βλέμμα τους πάνω του, αναρωτώμενες τι θα γινόταν αν...

Το αφιέρωμα συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό που δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο να συμμετέχει σε αγώνες τζούντο, να ψαρεύει χωρίς μπλούζα, να οδηγεί αεροσκάφος, καθώς και φωτογραφίες από τις πολυτελείς κατοικίες, το σκάφος και τα αυτοκίνητά του.
Το εβδομαδιαίο περιοδικό «Τα μυστικά των Σταρ» πουλάει περίπου 600.000 αντίτυπα σε Ρωσία και Ουκρανία.

businessinsider.com
Wall Street Journal
Ethnos.gr
dailymail.co.uk

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ