Σήμερα ήταν η σειρά της ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ για ν' ακουστεί μέσα στην Τουρκία ο Εθνικός μας Ύμνος κι η σημαία μας να κυματίσει στον ουρανό της Τουρκίας


ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΚΤΑΡΙΑ!
Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Κύπρο στους Μεσογειακούς Αγώνες, με τον Εθνικό Ύμνο να ακούγεται ξανά στην Τουρκία! Η Νεκταρία Παναγή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος με άλμα στα 6.51! Και δεύτερο μετάλλιο, για την Ελένη Αρτυματά, αυτή τη φορά χάλκινο στα 110 μέτρα με χρόνο 11.55.

Με άλμα στα 6.51 λοιπόν η Νεκταρία Παναγή πήρε το χρυσό μετάλλιο και στο μήκος. Η Κύπρια αθλήτρια έφερε το δεύτερο χρυσό στην Κύπρο στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες, μετά την επιτυχία της Ελένης Αρτυματά στα 200 μέτρα.

Μετά το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα, η Ελένη Αρτυματά κατέκτησε ένα ακόμη μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Τουρκία! Η Κύπρια αθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο στα 110 μέτρα με χρόνο 11.55. Λίγο έλειψε να είναι και πάλι χρυσή, καθώς η Ιταλίδα αθλήτρια που τερμάτισε στην πρώτη θέση είχε χρόνο 11.53, όπως και η δεύτερη Ισπανίδα). Στην 7η θέση τερμάτισε η Ραμόνα Παπαϊωάννου με χρόνο 11.89.


Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ