Εργάτης σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας στο Ξενοδοχείο ARTEMIS AQUASOL HOTELS στον Πρωταρά


 
Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο ξενοδοχείο Άρτεμης της Ξενοδοχειακής αλυσίδας Άκουασολ στον Πρωταρά με θύμα τον 76χρονο κηπουρό του ξενοδοχείου.

Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτη ξενοδοχεία σε Πρωταρά, Αγία Νάπα, Λάρνακα, Πάφο, Πλάτρες και στα Ελληνικά νησιά Κρήτη και Ρόδος.

Αστυνομική ανακοίνωση "Σε εργατικό ατύχημα έχασε τη ζωή του ο Δαμιανός Κώστα 76 ετών από το Λιοπέτρι.
Ο 76χρονος, ο οποίος ήταν συντηρητής σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά, ανέβηκε σε μεταλλική σκάλα προκειμένου να κλαδέψει θάμνους, όταν σε κάποια στιγμή κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε από τη σκάλα από ύψος τριών μέτρων κτύπησε στο έδαφος και κατέληξε σε πισίνα που ήταν γεμάτη με νερό."
Συνάδελφοί του τον ανέσυραν από το νερό και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο και το θώρακα.  Λόγω όμως της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου αργά το απόγευμα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί αύριο

Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά η αστυνομία Αμμοχώστου η οποία πληροφορήθηκε από το θεράποντα ιατρό του 76χρονου ότι έπασχε από υπέρταση και έπαιρνε φάρμακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από άλλους τεχνικούς της εταιρείας που ήθελαν να παραμείνουν ανώνυμοι για ευνόητους λόγους "Τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζει η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή εταιρεία είναι από ανεπαρκή έως ανύπαρκτα."

Καλούμε το Υπουργείο να λάβει τα μέτρα του.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Δαμιανού.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ