Μετράει ώρες στην κυβέρνηση ο Μιχαλάκης Σαρρής


Δυσαρεστημένος με τον υπουργό του Σαρρή, είναι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, τον οποίο Θεωρεί ότι ήταν «εξαιρετικά μαλακός» και δεν πρότεινε λύσεις εξόδου από την κρίση.

Την παραίτηση του "μαλακού" υπουργού ζήτησαν όλοι στη Κύπρο, από τον Αρχιεπίσκοπο, μέχρι το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ. Είναι όλοι δυσαρεστημένοι από την απόδοση του υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή στην συνεδρίαση του Eurogroup.

Παρ' όλον που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία ότι ο υπουργός τελεί υπό παραίτηση, πριν αναχωρήσει το απόγευμα για την Μόσχα, εν τούτοις το καπούτι είναι σε θέση να σας πληροφορήσει ότι ο "μαλθακός" Σαρρής είναι τελειωμένος με την επιστροφή του στην Κύπρο.
Ενδεικτικό της στάσης του προέδρου Αναστασιάδη είναι ότι χθες δεν απάντησε στην ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά πόσο ο υπουργός Οικονομικών ήταν επαρκής διαπραγματευτής στο Eurogroup.

Από το προεδρικό περιβάλλον αλλά και από κύκλους του ΔΗΣΥ αναφέρεται ότι ο κ. Σαρρής αποδείχθηκε ότι στην σύνοδο του Eurogroup ήταν «εξαιρετικά μαλακός», ενώ έδειξε αδυναμία να προτείνει λύσεις εξόδου από την κρίση.

Η έγκυρη πηγή μας, μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όταν κάποιος δεν παραιτείται και πρέπει να φύγει, τότε απολύεται».

-Το "πιάσανε τον κόλο" στο Γιουρογκρουπ, και του άρεσε, εξάλλου είναι μαθημένος, γι αυτό και του έκαναν ότι ήθελαν στο τέλος.
Πληροφορίες που ακούστηκαν ότι θα εγκαταλείψει την Κύπρο με το Τουρκοκυπριακό αγόρι του... δεν επιβεβαιώνονται.- Ακολουθούν φωτογραφίες από τη ομοφυλοφιλική δράση του στα κατεχόμενα εδάφη όπου και είχε συλληφθεί
Δεν έχουμε κάτι με τους ΓΚΕΙ, άρρωστοι είναι και χρήζουν ίασης, αλλά πως είναι δυνατόν να εμπιστευόμαστε την τύχη του τόπου μας σε ένα δηλωμένο γκέι?










Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ