Βρέθηκε σώο το μωρό σε κοιμητήριο κοντά στο σπίτι του. Εντοπίστηκε από γυναίκα να κλαίει σε παράγκα κοντά στο κοιμητήριο.

Αίσιο τέλος είχε η αναμονή για τους συγγενείς του μικρού Σταύρου.
Στην περιοχή του κοιμητηρίου του Ύψωνα βρέθηκε πριν από λίγο σώο το 18μηνο μωρό, που είχε απαχθεί σήμερα το πρωί από το σπίτι των παπούδων του στον Ύψωνα.
Το μωρό αντιλήφθηκε γυναίκα που πήγε ν’ ανάψει το καντήλι σε τάφο συγγενή της.
Είδε μόνο του το μωρό εγκαταλειμμένο να κλαίει και ειδοποίησε περαστικούς οι οποίοι το παρέλαβαν και το μετέφεραν στους οικείους του. Την «άκρη του νήματος» σε σχέση με την πρωτοφανή υπόθεση της απαγωγής  του 18μηνου Σταύρου Στυλλή, φέρεται να βρίσκεται να βρίσκει η Αστυνομία μετά τις υποψίες που εκφράστηκαν αρχικά κατά υπόπτου προσώπου, φιλικού της οικογένειας κι ενισχύθηκαν μετά την εξέταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης γειτονικού βιβλιοπωλείου της κατοικίας, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του συγκεκριμένου προσώπου να βρίσκεται έξω από το σπίτι την ώρα της εξαφάνισης.
Το  18μηνο μωρό εξαφανίστηκε μυστηριωδώς όταν διέλαθε για λίγο της προσοχής της γιαγιάς που το πρόσεχε, γύρω στις 8 σήμερα το πρωί.

Παρά την άμεση αναζήτησή του στην περιοχή (απέναντι από το Α’ Δημοτικό) δεν βρέθηκε.
Τελικά μετά την 8ωρη ταλαιπωρία το μωρό εντοπίστηκε σώο, στις 3.30 το απόγευμα σε ανοιχτό χώρο του κοιμητηρίου, όπου φέρεται να εγκαταλείφθηκε από τους απαγωγείς του.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ