Η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου είναι προϊόν GAY εκβιασμού


Is Pope Benedict XVI gay?
Οι φήμες πάντως Φουντώνουν και εντείνονται.
Τα σενάρια συνωμοσίας πίσω από το πρόσωπο του Πάπα Βενέδικτου - Pope Benedict XVI -, που παραιτήθηκε σήμερα και επίσημα από το παπικό αξίωμα δίνουν και παίρνουν.

Δεν είναι οικειοθελείς η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου, αλλά εκβιασμός.
Ο Πάπας παραιτείτε μετά από εκβιασμό, στον οποίο τελικά υπέκυψε  δεχόμενος να υποβάλει τελικά την παραίτηση του (την πρώτη Πάπα, μετά από 600 χρόνια) με αντάλλαγμα την ήρεμη και απομονωμένη διαβίωση για το υπόλοιπο της Ζωής του.
Ότι και να συμβαίνει πάντως, κανείς δεν πρόκειται ποτέ να μάθει την πραγματική αλήθεια, παρά μόνο όταν περάσουν αρκετά χρόνια, κι ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μάθουμε ποτέ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμπλέκονται αρκετοί καθώς είναι πάρα πολλά τα συμφέροντα.
Προκειμένου να μην σκανδαλιστεί το πλήρωμα της καθολικής εκκλησίας, επέλεξαν την οδό της σιωπής, της απόκρυψης και της σιωπηρής ενοχής.
Ο ποιο πιθανός τίτλος που θα φέρει από τούδε και εις το εξείς ο Πάπας Pope Benedict XVI, θα είναι "Pontifex Maximus" ή "Supreme Bishop"
Δεν υπάρχει καμιά αντίδραση από το Βατικανό για τα διάφορα δημοσιεύματα

Το μέγα σκάνδαλο του "Μέγιστου Ποντίφικα" όπως πιθανόν να αποκαλείται από τούδε και εις το εξής ο Επίτιμος Πάπας, είχε αρχίσει να δείχνει τα δόντια του από τον περασμένο Δεκέμβρη.
Το πόρισμα του ανακριτικού έργου που είχε διατάξει ο ίδιος, έλεγε ότι αρκετοί καθολικοί Επίσκοποι έχουν πέσει θύματα εκβιασμού από το ίδιο τους το ομοφυλοφιλικό πάθος, από κοινούς άνδρες "πόρνους" της Ρώμης.

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι οι Γερμανοί αντιδρούν στην όλη κατάσταση, καθ ότι δεν ευνοούν να χάσουν τον Παπικό θρόνο, μιας κι ο Επίτιμος πλέων Πάπας είναι Γερμανός.

Άλλα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρω του κόσμου τις τελευταίες ώρες, θέλουν τον Πάπα Βενέδικτο όχι μόνο να είναι ομοφυλόφιλος, αλλά και ερωτευμένος με στέλεχος του Βατικανού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα, ο Επίτιμος Πάπας διατηρεί δεσμό με τον έμπιστο γραμματέα του, Αρχιεπίσκοπο Γκέοργκ Γκάσγουειν - Georg Gänswein -. Πρόκειται για τον Αρχιεπίσκοπο που πριν από μερικούς μήνες φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού ως ο… ομορφότερος άνδρας στο Βατικανό, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον παρομοιάζουν με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.


Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ