Στούντιο του ΡΙΚ δημιουργήθηκε στο Παραλίμνι στην Ελ. Αμμόχωστο


Στούντιο στο Παραλίμνι στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου με φόντο το Βαρώσι, δημιούργησε το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, κάνοντας σάρκα και οστά την επιθυμία εκατοντάδων Αμμοχωστιανών.

Η παραγωγός Νατάσα Λουκά, ο σκηνοθέτης Πανίκος Νικολάου, οι τεχνικοί του ΡΙΚ και ο δήμος Παραλιμνίου εργάστηκαν σκληρά και εντατικά για να πάρει υλοποιηθεί ένα αίτημα πολλών Αμμοχωστιανών. Για να μπορεί η φωνή της επαρχίας Αμμοχώστου να γίνει πιο δυνατή και να ακουστεί στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, έτσι ώστε να μπορέσει επιτέλους να απεκδυθεί τον μανδύα της φράσης κλισέ «ο φτωχός συγγενής» ή «ο τελευταίος τροχός της αμάξης». Ο δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, συνεχάρη το Ραδιοφωνικο Ίδρυμα Κύπρου για την πρωτοβουλία του και ευχήθηκε σε όλους καλή αρχή.

Το φόντο του στούντιο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την παραλία του Βαρωσιού, τη χρυσή αμμουδιά, τις περίφημες πολυκατοικίες. Μια εικόνα που μας ξυπνά αναμνήσεις, μας θυμίζει ακούσματα από τους γονείς και τους παππούδες μας. Μια εικόνα από την Αμμόχωστο που μας φωνάζει, μας καλεί, μας περιμένει.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις προετοιμασίες που έγιναν για να μπορέσει να δημιουργηθεί το στούντιο και να είναι σε θέση να λειτουργήσει. Σήμερα έγιναν οι τελευταίες πρόβες και το στούντιο είναι έτοιμο για το βάπτισμα του πυρός τη Δευτέρα, στην Πρώτη Ενημέρωση στις 7 το πρωί!

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ