ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΩΡΟΥ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?



Αγωνία για το βρέφος που εξαφανίστηκε (Videos&Photo)

Συνεχής Ενημέρωση .Επιχείρηση για εντοπισμό του βρέφους 18 μηνών διενεργεί η Αστυνομία σε συνεργασία με δεκάδες κάτοικους της περιοχής Ύψωνα για να εντοπιστούν τα ίχνη του βρέφους που εξαφανίστηκε από το σπίτι της γιαγιάς του. Το περιστατικό συνέβη στις επτά και σαράντα το πρωί.
Τελευταία ενημέρωση: Μόλις τώρα ant1iwo.com
Ημερομηνία Έκδοσης: Φεβρουάριος 15, 2013
Πρόκειται για τον Σταύρο Στυλλή, ο οποίος είναι γιος ταγματάρχη που υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά.Το πρωι βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού όταν εξαφανίστηκερ.
Γίνεται λόγος για αυτοκίνητο ενοικιάσεως το οποίο θεάθηκε να απομακρύνεται από το σπίτι όπου βρισκόταν το βρέφος 
Ο 18 μηνών Σταύρος που έχει δίδυμη αδερφή, βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του στην οδό Μιχάλη Καραολή στον Ύψωνα, απέναντι απο το Ά δημοτικό σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που η γιαγιά του άλλαζε την αδερφή του, κάποιος άνοιξε την καγκελόπορτα της αυλής, η οποία ήταν κλειστή, και το άρπαξε. 
Επι τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό του παιδιού το οποίο έχει καστανά μαλλιά και φορά κόκκινες φόρμες και αθλητικά παπούτσια. 
Επίσης η Αστυνομία διερευνά μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία αυτοκίνητο ενοικιάσεως εγκατέλειψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα την περιοχή.
Στις έρευνες εντοπισμού συνδράμουν ανιχνευτικά σκυλιά της Αστυνομίας, υπάλληλοι του Δήμου Ύψωνα και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας. 
Η Αστυνομία παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τα τηλέφωνα άμεσης ανταπόκρισης 112 ή 199.
 Δείτε τί δήλωσε ο εκρπόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ