5 λόγοι για τους οποίους οι άντρες δεν κάνουν στοματικό sex!


Eίναι να μη σου τύχει!
Ας είμαστε ειλικρινείς, sex χωρίς στοματικό δεν γίνεται! [Ψάρι χωρίς λεμόνι... δεν τρώγεται].
Είναι νόμος, είναι συνήθεια, είναι απαίτηση είναι και θέληση!
Υπάρχει βέβαια μία ένσταση στο συγκεκριμένο και έχει να κάνει με το διαχωρισμό άντρα και γυναίκας.
Βλέπετε, ενώ για της γυναίκες, θεωρείται αυτονόητο να κάνουν στοματικό στον παρτενέρ, και όχι επειδή θα τους έχει σπρώξει το κεφάλι προς το επίμαχο σημείο, αλλά επειδή συνήθως το θέλουνε και πάρα πολύ μάλιστα, οι άντρες έχουν ένα μικρό κολληματάκι με το συγκεκριμένο, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να το... αποφεύγουν!
Μπορεί να ακούγεται αστείο και περίεργο, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια.
Πολλές γυναίκες λοιπόν, μπορεί να το θέλουν, να μην το χαίρονται αλλά και να μην το ζητάνε!
Γνώμη μας είναι βέβαια ότι, ότι θέλουμε το ζητάμε, δίχως φόβο και πάθος, και είναι στο χέρι του καθενός τι θα αποφασίσει. Γιατί όμως οι άντρες αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να κάνουν στοματικό; Έπειτα από διεξοδική έρευνα και καίριες ερωτήσεις σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους, καταλήξαμε στους εξής λόγους. Τα συμπεράσματα δικά σας...

1. Σιχαίνονται: Ε ναι λοιπόν, ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι σιχαίνονται! Ο κόλπος, εν αντιθέσει με το πέος, είναι εσωτερικός και άρα πιο σκοτεινός και... ανεξερεύνητος! Αυτό αυτομάτως, στον αντρικό μικρόκοσμο, σημαίνει ότι είναι και πιο βρώμικος, κάτι που φυσικά δεν ισχύει! Οπωσδήποτε, τα υγρά είναι περισσότερα, αλλά κακά τα ψέματα, υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες θα πήγαιναν να κάνουν sex χωρίς να έχουν κάνει μπάνιο; Και τελοσπάντων, αν όλα γίνουν απρογραμμάτιστα, ε δεν νομίζουμε ότι κάποια από εμάς θα υποχρέωνε τον καλό της να τη γλύψει με το ζόρι. Όλα θέλουν τη σωστή προετοιμασία. Ωστόσο, όταν αυτή γίνει, δεν είναι κρίμα να μη χαίρονται και τα κορίτσια; Ο πρώτος λόγος μόλις... καταρρίφθηκε!

2. Κοιτάζουν τον εαυτό τους: Ο συγκεκριμένος λόγος δεν σηκώνει κατάρριψη διότι είναι από μόνος του.... αποστομωτικός! Αν για παράδειγμα ο καλός σας, λέμε τώρα, δεν είναι γενικότερα σιχασιάρης, αυτό μπορείτε να το καταλάβετε από πάρα πολλά πράγματα, και δεν σας κάνει στοματικό, ενώ εσάς η άνω και κάτω γνάθος χρειάζεται οπωσδήποτε σέρβις, τότε να ξέρετε ότι μάλλον δεν σας γουστάρει και τόσο πολύ. Δεν είπαμε φυσικά να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα, γιατί μπορεί πολύ απλά ο άνθρωπος να έχει τους δικούς του τραυματικούς λόγους που δεν το κάνει, αλλά είναι κι αυτό ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο. Υπάρχουν άντρες που το κάνουν γιατί τους αρέσει, υπάρχουν κι αυτοί που δεν τρελαίνονται αλλά θέλουν να ικανοποιήσουν και την παρτενέρ τους. Αν αυτός λοιπόν δεν ανήκει σε καμία από τις δύο κατηγορίες, κοιτάει την πάρτη και μάλλον δεν ξέρει να ικανοποιεί μία γυναίκα!

Για τις αρχάριες, παραδίδονται και ιδιαίτερα μαθήματα

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ