Πάταγο στο Facebook κάνει το γκρουπ "ας βγούμε γυμνοί στο χιόνι" όπου γδύνονται για φιλανθρωπικό σκοπό


Πάταγο κάνει η πρωτοβουλία Βρετανίδας που παρακινεί τους κατοίκους του Γουίλτσαιρ  Wiltshire "Lets get naked in the snow"  να βγάλουν τα ρούχα τους και να φωτογραφηθούν στο χιόνι. Η σελίδα του "κινήματος" στο Facebook γνωρίζει τεράστια επιτυχία με 16.000 likes και αμέτρητες φωτογραφίες.

Η τρέλα ξεκίνησε από τη 40χρονη Λιάν Μάγερς με αφορμή το κύμα ψύχους που πλήττει τη Βρετανία. Η κοινωνική λειτουργός πόζαρε πρώτη με τα εσώρουχα και μία κιθάρα μαζί με μία νεαρή γειτόνισσά της στο χιόνι.
Ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook σε σελίδα που ονόμασε "Wiltshire, let’s get naked in the snow!" και κάλεσε τους φίλους της να κάνουν το ίδιο. Μέσα σε τρεις ημέρες είχαν στείλει φωτογραφίες 250 άτομα.
"Είναι φοβερό, δεν είχα ιδέα ότι οι άνθρωποι θα αντιδρούσαν έτσι" αναφέρει η γυναίκα και προσθέτει: "Ο κόσμος αγκάλιασε την πρωτοβουλία μου και τώρα έχουμε φωτογραφίες από φίλους , συγγενείς, γνωστούς και... αγνώστους".
Τα πραγματικά όμως κίνητρα του σκοπού αυτού βρίσκονται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα ΑΣΤΕΡΑΣ Αγγλίας .
Ένας πρόωρος τοκετός της Λίαν, είχε σαν αποτέλεσμα να φέρει πρόωρα στον κόσμο το μωρό της, αλλά με σοβαρό καρδιακό νόσημα.
Όταν το μωρό έγινε 2 χρονών έπρεπε να εγχειρησθεί για να διορθωθεί το καρδιακό νόσημα  πράγμα το οποίο και τελικά επετεύχθη αλλά με τεράστιο και δυσβάστακτο οικονομικό κόστος.
Εδώ ήταν που ανέλαβε δράσει το ίδρυμα ΑΣΤΕΡΑΣ καλύπτοντας όλα τα οικονομικά ιατρικά έξοδα της εγχείρησης του μωρού.
Η Λίαν με τη σειρά της και θέλοντας να ευχαρίστηση αλλά συνάμα και για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, κατάληξε στην πιο πάνω κίνηση, θέλοντας έτσι να μαζέψει χρήματα βοηθώντας και η ίδια με τη σειρά της το Ίδρυμα ΑΣΤΕΡΑΣ, καθώς και άλλες οικογένειες που πιθανόν να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ποσό ξεπέρασε τις 4,000 λίρες.
Δείτε στο ΛΙΝΚ πιο κάτω, την ιστοσελίδα τους όπου μπορείτε να κάνετε και την δική σας εισφορά αν το θέλετε.

Η σελίδα τους στο διαδίκτυο letsgetnakedinthe.co.uk

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ