Η Μυρτώ δίνει ακόμη μάχη ζωής, δείχνει μικρά σημάδια ανάρρωσης


Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της,

Το δικό της αγώνα ζωής δίνει η 15χρονη Μυρτώ μήνες μετά την κακοποίηση της το καλοκαίρι στην Πάρο. Πολλά είναι αυτά που έχουν ακουστεί για την περιπέτεια υγείας 6 μήνες μετά το περιστατικό.  Σήμερα μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο δικηγόρος της οικογένειας Δ. Κουσιουρής για να αποκαταστήσει την αλήθεια όσον αφορά την υγεία της. Στο πλάι της, οι γονείς της δίνουν και αυτοί τον δικό της αγώνα για να επανέλθει το παιδί τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ δύσκολη. Ανοιγοκλείνει τα μάτια της, αναπνέει χωρίς υποστήριξη, αλλά δεν έχει ανακτήσει την συνείδησή της, την εγκεφαλική της λειτουργία που είναι πολύ βασική για να επανέλθει στη φυσιολογική της ζωή.


Η υγείας της 15χρονης Μυρτούς που έπεσε θύμα του Πακιστανού δράκου στην Πάρο, αρχίζει να βελτιώνεται -αναπνέει κανονικά- και οι γιατροί που την παρακολουθούν πραγματοποιούν ειδικά τεστ αντίδρασης, περιμένοντας από τον οργανισμό της 15χρονης να τους ανάψει το πράσινο φως για να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού. Την ίδια ώρα, οι γονείς της μικρής κοπέλας, αναμένουν με μεγάλη προσμονή κάθε μέρα τα δύο μισάωρα του επισκεπτηρίου στη ΜΕΘ, για να δουν το αγαπημένο τους παιδί και να του μεταφέρουν την αγάπη τους και την ελπίδα τους.

Ο Αχμέτ Βακάς που επιτέθηκε βάναυσα στην ανήλικη κοπέλα και την άφησε αιμόφυρτη στην παραλία της Πάρου, το πιθανότερο θα δικαστεί σαν ενήλικος καθώς δεν παρουσίασε κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ηλικία των 19 ετών που ισχυρίστηκε πως είναι.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ