Η Nokia ετοιμάζεται να «μπει» στην αγορά των tablets


Το «αντίπαλο δέος» του Surface RT εξελίσσει η σουηδική εταιρία

Η Nokia ετοιμάζεται να εισέλθει στην αγορά των tablets με μία νέα συσκευή που θα διαθέτει την έκδοση Windows RT, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της.

Το νέο tablet αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές του νέου έτους, σύμφωνα με πληροφορίες του τεχνολογικού site The Verge, με πιο πιθανή ημερομηνία τα τέλη Φεβρουαρίου που θα διεξαχθεί το συνέδριο Mobile World Congress (MWC).

Η νέα συσκευή, σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, θα διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών, 2 θύρες USB και 1 HDMI και όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα θα έχει ένα επιπλέον κάλυμμα που θα είναι εξοπλισμένο με ξεχωριστή μπαταρία. Μάλιστα, το συγκεκριμένο κάλυμμα, θα διπλώνει στο πίσω μέρος του tablet για μεγαλύτερη ευκολία, ενώ το πληκτρολόγιο και το αντίστοιχο Kickstand θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.


Η μπαταρία της συσκευής θα της παρέχει αυτονομία 10 ωρών και θα έχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης ενώ με το άκουσμα της είδησης, ήδη ξεκίνησαν και οι πρώτες φήμες για Windows 8 tablet από τη Nokia, αργότερα μέσα στη χρονιά.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ