Ασύρματο σύστημα συναγερμού και ασφάλειας από τη Cyta και τη Soundtech Securities


συστήματα ασφαλείας για την προστασία σπιτιών και καταστημάτων
Επειδή η ασφάλεια μετρά για όλους, η Cyta και η Soundtech Securities, προσφέρουν μια ασπίδα προστασίας για κατοικίες ή/και επιχειρήσεις, μέσα από ένα κορυφαίο ασύρματο σύστημα συναγερμού και ασφάλειας, έναντι μηνιαίας συνδρομής.

Η υπηρεσία, με την εμπορική επωνυμία, Soundtech Security Systems από τη Cyta, έχει κερδίσει παγκόσμιο βραβείο καλύτερου συναγερμού 2012, με την υπογραφή της διεθνούς και αναγνωρισμένης εταιρίας ασφάλειας, Visonic (A Tyco International Company).

Το σύστημα που η υπηρεσία προσφέρει, είναι απόλυτα αξιόπιστο, θωρακίζει με ασφάλεια και έχει πολλά πλεονεκτήματα τόσο στη χρήση όσο και στην αποτελεσματικότητα:

• Λειτουργεί χωρίς καλώδια, με εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

• Στέλλει στο κινητό ή στον υπολογιστή, μηνύματα για κάθε συναγερμό που καταγράφεται στο σύστημα.

• Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται εξ αποστάσεως, μέσω SMS από το κινητό σας.


• Στέλλει στο κινητό ή στον υπολογιστή μαγνητοσκοπημένα συμβάντα, περιορίζοντας, αφ' ενός τις κλήσεις προς την αστυνομία και τους κεντρικούς σταθμούς ελέγχου, αφ' ετέρου το κόστος.

• Δίνει τη δυνατότητα μερικής όπλισης, για περισσότερη ασφάλεια, ακόμα κι' όταν ο χρήστης είναι μέσα στο σπίτι.

• Προσφέρει εγγύηση πέντε ετών για τον εξοπλισμό και τη συντήρησή του και αποπληρωμή του κόστους εξοπλισμού και εγκατάστασης, με μηνιαίο ενοίκιο.

Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα του Δικτύου Πωλήσεων της Cyta (Cytashop, Soundtech ή Telefone) ή την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/sol .

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ