Απέλυσε τη σέξι γραμματέα του για να μη κάνει σχέση μαζί της


Οδοντίατρος στην Αϊόβα, έδιωξε την ελκυστική βοηθό του, γιατί φοβήθηκε ότι θα απατούσε τη γυναίκα του. Το περίεργο είναι ότι το Ανώτατο Δικαστήριο τον δικαίωσε!
Δεδικασμένο δημιουργεί πρωτοφανής απόφαση δικαστηρίου στις ΗΠΑ, που δικαίωσε εργοδότη για απόλυση της γραμματέας του.
Ο λόγος της απόλυσης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η γυναίκα έχασε τη δουλειά της επειδή ήταν σέξι!
Σύμφωνα με τη Huffington Post, οδοντίατρος Τζέιμς Νάιτ στην Αϊόβα, απέλυσε την ελκυστική βοηθό του, επειδή ο ίδιος και η γυναίκα του τη θεώρησαν "απειλή" για το γάμο τους.
Ακολούθησε δικαστική διαμάχη, με το Ανώτατο Δικαστήριο της Αϊόβα με ομόφωνη απόφαση (7-0) να δικαιώνει τον οδοντίατρο και ουσιαστικά να νομιμοποιεί εργοδότες να απολύουν όσες εργαζόμενες είναι πολύ όμορφες, ακόμα και αν δεν φλερτάρουν ή έχουν προκλητική συμπεριφορά.
Ο δικηγόρος του Τζέιμς Νάιτ, χαρακτήρισε την απόφαση ως "νίκη για τις οικογενειακές αξίες", καθώς ο πελάτης του απέλυσε τη Μελίσα Νέλσον, η οποία είναι παντρεμένη με παιδιά, με στόχο να σώσει το γάμο του και όχι επειδή ήταν γυναίκα.
Αντίθετα ο δικηγόρος της Νέλσον, υποστήριξε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο της Αϊόβα, αποτελέιται μόνο από άνδρες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τις διακρίσεις σε βάρος των γυναικών σε χώρους εργασίας.


"Αυτοί οι δικαστές έστειλαν μήνυμα στις γυναίκες, ότι δεν πιστεύουν ότι οι άνδρες πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τις σεξουλαικές τους επιθυμίες και πως αυτές θα πρέπει να προσέχουν. Αν δηλαδή οι άνδρες χάσουν τον έλεγχο, ίσως οι γυναίκες κινδυνεύουν με απόλυση!" είπε χαρακτηριστικά.
Η 32χρονη Νέλσον, εργαζόταν για τον οδοντίατρο για 10 χρόνια, αλλά τους τελευταίους μήνες ο Νάιτ, παραπονιόταν ότι τα στενά της ρούχα, αποσπούσαν την προσοχή του!
Ο Νάιτ, είχε αρχίσει να ανταλάσσει μηνύματα με τη Νέλσον, τα οποία γίνονταν όλο και πιο προσωπικά. Η σύζυγός του, που επίσης εργαζόταν στο γραφείο τα ανακάλυψε και απαίτησε την απόλυσή της βουηθού.
Στη συνέχεια το ζευγάρι ζήτησε τη συμβουλή του πάστορά τους, ο οποίος συμφώνησε ότι η Νέλσον θα έπρεπε να απολυθεί. Ο οδοντίατρος την απέλυσε δίνοντάς της αποζημίωσε και εκμυστηρεύθηκε στη σύζυγό του ότι είχε φοβηθεί πως οι σχέσεις τους γίνονταν όλο και πιο στενές και ότι αν δεν την έδιωχνε, ίσως στο μέλλον έκανε σχέση μαζί της!


news247.gr Δεκέμβριος 23 2012 09:18


Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ