Ο Γεώργιος Χαραλάμπους υποψήφιος για την Προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας με το ΕΛΑΜ!!


Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του υποψηφίου για την Προεδρεία της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΛΑΜ στην πράσινη γραμμή. H αίθουσα χωρητικότητας πεντακοσίων και πλέον ατόμων...
αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους υποστηρικτές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, αφού υπερχείλισε και υπάρχει αρκετός κόσμος και εκτός αυτής.
Ιδιαίτερα συγκινητική και ενθαρρυντική για τον Αγώνα των Ελλήνων και Κυπρίων Εθνικιστών ήταν η παρουσία στην εκδήλωση του πατέρα του Εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού, ο οποίος υποδέχτηκε με θέρμη τόσο τον Πρόεδρο του Κινήματος, όσο και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, Γεώργιος Χαραλάμπους, ευχαρίστησε στην ομιλία του τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ και το πολιτικό συμβούλιο για την επιλογή του.

Ο συναγωνιστής Λαγός σε μια σύντομη ομιλία, έδωσε το μήνυμα πως η Ελλάδα που θέλει η Χρυσή Αυγή έχει την Κύπρο ως αναπόσπαστο μέρος της.

Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης έδωσε απαντήσεις σε όλους αυτούς που με ανακοινώσεις πολεμούσαν την επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ανέφερε πως πρέπει να εργαστούμε σκληρά, για να επιτύχουμε. Επισήμανε πως ο αγώνας συνεχίζεται και πέρα από τις εκλογικές αναμετρήσεις, τονίζοντας πως οι Εθνικιστές θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού.
ΕΛΑΜ

ΕΛΑΜ

ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ