Άντρας σκηνοθετεί το θάνατό του για να “τσεκάρει” τη μέλλουσα σύζυγο

«Ήθελα να συνειδητοποιήσει, έστω και μια στιγμή, πόσο άδεια θα ήταν η ζωή της χωρίς εμένα» δήλωσε αργότερα στις κάμερες ο τρελός ρώσος.
Άντρας σκηνοθετεί το θάνατό του για να “τσεκάρει” τη μέλλουσα σύζυγο και όχι έναν απλό θάνατο, αλλά έναν φρικτό, από τροχαίο. 
Ο Alexey Bykov, Ρώσος τριάντα ετών, έδωσε ραντεβού σε ένα σημείο κοντά σε λεωφόρο, στην κοπέλα του. Όταν εκείνη έφτασε, είδε από μακριά συγκεντρωμένο κόσμο, ασθενοφόρα, αναποδογυρισμένα αμάξια, και στη μέση αιμόφυρτο και ακίνητο, τον αγαπημένο της. 
Ένας από τους νοσοκόμους την πλησίασε, τη ρώτησε ποια είναι και της ανακοίνωσε το θάνατό του. Η πτωχή Irena Kolokov, κατέρρευσε. Έλα που όμως, όλα ήταν ψέμματα…

Και δεν ήταν παρά ένα άρρωστο, σκηνοθετημένο παιχνίδι του αρραβωνιαστικού, για να τεστάρει από την αντίδρασή της, “αν και πόσο τον αγαπούσε πραγματικά”… Για το σκοπό αυτό προσέλαβε σκηνοθέτες, καμεραμέν, κομπάρσους και μακιγιέζ… Η Irena μπορεί στην αρχή να κατέρρευσε, όταν όμως είδε τον…νεκρό να ανασταίνει, έγινε έξαλλη και με το δίκιο της. Παρόλα αυτά στην πρόταση γάμου που ακολούθησε…επιτόπου, είπε το πολυπόθητο ναι…«Ήθελα να συνειδητοποιήσει, έστω και μια στιγμή, πόσο άδεια θα ήταν η ζωή της χωρίς εμένα» δήλωσε αργότερα στις κάμερες ο τρελός Ρώσος. Δείτε τις φωτογραφίες:

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ