Πολιτική Συγκέντρωση Γιώργου Λιλλήκα στο Παραλίμνι


Τις τελευταίες ημέρες τα επιτελεία των δυο ανθυποψήφιων μας από κοινού και συντονισμένα ασκούν πολεμική ενάντια  στην πρόταση μας για Γρήγορη έξοδο από την κρίση με την εκμετάλλευση του Φυσικού μας  Αέριου. Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας στην πολιτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στο δημαρχείο του Δήμου Παραλιμνίου. Ο κύριος Λιλλήκας πρόσθεσε ότι η προσπάθεια αυτή των δυο επιτελείων δεν είναι τυχαία, αφού όπως είπε, δεν έχουν κάτι καλύτερο να προτείνουν. Εμείς, πρόσθεσε ο κύριος Λιλλήκας, τους καλέσαμε πολλές φορές να καταθέσουν δικές τους προτάσεις που να δίνουν λύσεις και προοπτικές εξόδου από αυτή τη δυσμενή θέση στην οποία οδηγηθήκαμε τα τελευταία χρόνια. Ο υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι αντί οι ανθυποψήφιοι του να ασχοληθούν σοβαρά με την πρόταση του για το Φυσικό Αέριο και εκεί και όπου χρήζει βελτίωσης να το πράξουν, το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να στρέφουν τα άσφαιρα τους πυρά για να σκοτώσουν τη μοναδική πρόταση που δίνει ελπίδα στους πολίτες.
Συνεχίζοντας ο κύριος Λιλλήκας δήλωσε ότι το μεν επιτελείο Αναστασιάδη χωρίς τεκμηρίωση παρουσιάζει νούμερα κατά το δοκούν, ενώ το επιτελείο Μαλά, παρουσιάζει την πρόταση του ως ξεπούλημα της περιουσίας μας. Σε αυτά, τόνισε, εμείς απαντάμε ότι ξεπούλημα είναι η πρόταση που διαπραγματεύονται με την Τρόικα, η οποία απαιτεί να διαχειρίζεται τα εισοδήματα μας από το Φυσικό Αέριο.
Πολιτική Συγκέντρωση Γ. Λιλλήκα στο Παραλίμνι
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος την Βουλής και πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου και ο βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας .

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ