Κατάσκοπος Καλοκαιρινός

18/9/2012
Δεν βάζoυν μυαλό κάπoιoι ελληνoκύπριoι, oι oπoίoι χωρίς κανένα ηθικό δισταγμό, ξoδεύoυν μεγάλα χρηματικά πoσά στα κατεχόμενα.... Κάμετε μας επιτέλους ΚΑΖΙΝΟ και εμείς δεν θα ξαναπατήσουμε στα κατεχόμενα... ΠΡΟΜΕΣ

17/9/2012
H κυβέρνηση της Iσπανίας θα ζητήσει τη διενέργεια επιθεωρήσεων στα αερoσκάφη της ιρλανδικής εταιρείας χαμηλoύ κόστoυς «Ryanair»... Εμείς? Πότε? Μόνον όταν έχουμε μια νέα τραγωδία ΗΛΙΟΣ θα καταλάβετε ότι είναι ιπτάμενες νεκροφόρες χαμηλού κόστους... δυστυχώς

9/9/2012
Τον προειδοποίησε τον Πρόεδρο Χριστόφια, ο Νίκος Αναστασιάδης, να μην το 'σκάσει' σαν λαγός για να αποφύγει να υπογράψει το μνημόνιο της Τρόικας.... αλλά ο Χριστόφκιας δεν μπορεί να απαρνηθεί τις ρίζες του, σαν γνήσιος ομονοιάτης θα κάνει ότι κάνουν οι λαγοί τόσα χρόνια... τρέχουνε λέμε Τ ρ έ χ ο υ ν ε.

Ο Γ.Γ. του Ακέλ δήλωσε ότι η εκλογή Ν.Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα είναι καταστροφική για την Κύπρο... αφού επιβιώσαμε από την εκλογή Χριστόφια, Άνδρο μου, ΕΝ φοούμαστεν τίποτε

8/9/2012
Έφυγε ο Αίλτον Αλμέιδα, ο σταρ του Αποέλ με μεταγραφή 2,2 εκατομμυρίων... και ξεχάστηκε / διαγράφηκε με μιας από τους Αποελλίστες

7/9/2012 
Ο Wayne Roony της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε πως μετάνιωσε που ζήτησε μεταγραφή πριν δύο χρόνια και το χαρακτήρισε σαν το μεγαλύτερο του λάθος... Έφερε ν ο φούρνος την πυρά? Ρούνη μου? Ευτυχώς που έχει ακόμα χρόνο για να διορθώσει το λάθος του.

29/8/2012
Δεν τα κατάφερε τελικά ψες στο Βέλγιο η Αέλ, έχασε την πρόκριση από την πολύ καλύτερη Άντερλεχτ... Μέχρι να γίνεις Γιοβάνοβιτς, έχεις ακόμα πολλά ψουμιά να φάεις κ. Παμπουίνο.

24/8/2012
Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, μπορείς σήμερα να κυνηγήσεις το όνειρο σου και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Όλο και κάποιος θα είναι κοντά στα γούστα σου.... ΑΜΗΝ υπομονή τζιε κάσια

23/8/2012
χαράς Θεού για τους απανταχού φίλους του Αποέλ κι οχι μόνο, επιτέλους γύρισε πίσω στη Κύπρο η ΣΑΡΑ.... υπόγραψε στην Δόξα Κατωκοπιάς ο δικός της 1+1

άτε ολάν τζιέ κανεί ... ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΕΛ! τζιε τα άλλα ούλλα, εν πελλάρες  Αποέλ ώσπου να μάθει η άντζιελα που εν η Τζιερύνεια

22/8/2012
Μπράβο σε όλους στην ΑΕΛ και στον Παμπουίνο το προπονητή της... είσαστε όλοι πολύ καλοί μαθητές

Αγρυπνία στον Άγιο Δημήτριο, 8,30-12,30 της αποδόσεως της κοιμήσεως της υπέρ αγίας υμών Θεοτόκου Μαρίας... ήρθες αργά, κοινώνησες, και έφυγες νωρίς

21/8/2012
Αν είσαι αδέσμευτος κι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, μην κάνεις συμβιβασμούς και κάνε λίγη ακόμη υπομονή, προκειμένου να βρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει. Δεν θα χάσεις!!! χα-χα θέλουντα τζιε γράφουντα? εν θα ξιάσω τσ τς!

20/8/2012
Μια καταπληκτική Έβερτον και μια πληκτική Μάντσεστερ συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, 1-0 νίκησε η Έβερτον που είχε και 2 δοκάρια.... κι εμείς είχαμε το κοκκαλούιν του πουπούξιου Ντε Χέα που έκοψε ν άλλα 4 σίγουρα γκολ.

19/8/2012
Dying is easy... Living is Hard

18/8/2012
 Ο ιπτάμενος Ολλανδός ποδοσφαιριστής Ρόπιν Φαν Πέρσι, μετακόμισε από την Άρσεναλ του Λονδίνου στην μία και μοναδική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... και τρελαθήκαμε ΟΛΟΙ μας οι απανταχού φίλοι των κόκκινων διαβόλων.


17/8/2012 
Τούρκοι πράκτορες βρίσκονται πίσω από τις τεράστιες πυρκαϊές και καίνε τις τελευταίες μέρες την Ελλάδα, κι ιδιαιτέρως αυτήν στη Χίο.... κάψε με αφέντη μου τζιε βάρμου μίλλαν

15/8/2012
Ο Φώτης Πιττάτζιης, πρόεδρος της Ε.Ν.Π. Παραλιμνίου, ετοιμάζεται για τον γάμο του με την Νικολέττα Καρρά... Λαμπρός δικηγόρος παίρνει λαμπράν νεαράν ηθοποιό.. άτε Πρόεδρε, περιμένουμε το κλέφτικο στο γάμο.

Ο Λαβόρδε έκλεισε στην Ρωσική Αλάνια για 2 εκατομμύρια ευρώ συν 25% σε περίπτωση μεταπώλησης του... έλα που οι Γερμανοί γιατροί βρήκαν το σιασίν του ζαομουνταρισμένο κι έτσι ακυρώνεται η μεταγραφή.

Ο Χρίστος Μαραγκός έχει έλθει σε κατ αρχήν συμφωνία με την ομόνοια... αν φύγει πρώτος όμως ο Εβραίος, τότε ο Χρίστος δεν το κουνά από την ανώ.

Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ο προπονητής Ζουβάνης στο Παραλίμνι... δυστυχώς όμως εν λλίος και δεν θα ανταποκριθεί στις φετινές προσδοκίες της ΕΝΩΣΙΣ. Λάθος σου κ. Φώτη η πρόσληψη του.

14/8/2012
Ο Ισραηλινός προπονητής της ανόρθωσης, κύριος Λέβι, αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ομάδα της Αμμόχωστου... κρίστμας κέικ εν θα φάεις κύριος Λέβι μου, δημιούργησες ήδη αρκετούς εχθρούς.

13/8/12
Οι Ολυμπιακοί αγώνες γεννήθηκαν στην Αρχαία Ολυμπία στην Ελλάδα, δήλωσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ολυμπιακής ομοσπονδίας Ζακ Ρογκ... Τα άκουσες μουλλά Ρ.Τ.Ερτογάν του τουρκομαχαλλά της Τουρκίας? Που βάλθηκες να γράψεις την ιστορία στα μέτρα των ανύπαρκτων Τούρκων.

Πήγε ο Τιμούρ Κετσπάγια στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να παρακολούθηση την ομάδα της καρδιάς του που έπαιζε ενάντια στην 'χωριανή' του Γκόρι... και τη δεν άκουσε ο άνθρωπος, μέχρι και ευθύνη για τον αποκλεισμό της Ανώς του φόρτωσαν, ανήκουστα και καταδικαστέα γεγονότα. Βράχος όμως ο Τιμούρ.

Ο τούρκος πρωθυπουργός του τουρκομαχαλλά της τουρκίας, με Ελληνική καταγωγή, μουλλάς Ερτογάν, δήλωσε πως οι Ολυμπιακοί αγώνες και η ολυμπιακή φλόγα, ξεκίνησαν από την Τουρκία... Φένεσται μου τα φάρμακα που παίρνεις για τον καρκίνο μουλλά ερτογάν, άρχισαν να σου δημιουργούν σχιζοφρένειες και παρενέργειες και έχεις χάση κάθε αίσθηση λογικής.

12/8/12
Μπορούμε εύκολα τα 3 μετάλλια στο ΡΙΟ2016, δήλωσε ο κύριος Ουράνιος... λίγο δύσκολο να κρατήσουμε κι αυτό που κερδίσαμε, λέμε εμείς.. τα πάντα γίνονται ακόμα δυσκολότερα Πρόεδρε μου, κι η Κύπρος μια τόσο δα σταλιά είναι και δεν κάνει για μεγάλες δηλώσεις.

11/8/10
Με την παλία γνώριμη μας, Νέφτσι Μπακού του Αζερπαιζάν, κληρώθηκε το ΑΠΟΕΛ... όταν το Καπούτι ταξίδεψε το 96 στο Μπακού, για 3 μέρες την βγάλαμε μόνο με το σταφύλι.
Αλλά τη μέρα που φεύγαμε, το σαλάμι πάρτι που κάναμε στο αεροδρόμιο, συνοδευόμενο με κόκα κόλα και φρέσκο ψωμί ήταν όλα τα λεφτά.

10/8/12
Στιβ Κωνσταντινίδης, Κύπριος κοσμογυρισμένος προπονητής... αν θα αντικαταστήσετε τον ΠΕΠ Λάρκου κ,Στιβ μου, μην πάτε με κόκκινη γραβάτα, το κόκκινο το χρώμα είναι κόκκινο πανί για την χΟμόνοια πλέων.

Ο Άλτο Ατόρνο με δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στο Αποέλ μέσα στην Νορβηγία... πάντως το γκολ ήταν καθαρή αντιγραφή του γκολ του Αίλτον Αλμέιδα, πατενταρισμένο.

Συνεδριάζει η διοίκηση της Ανώς και ανακοινώνει αποφάσεις... Η μόνη απόφαση που σας σώζει είναι να Φύγετε, να πάτε στον αγύριστο.

Από την εποχή του δίδυμου της επιτυχίας Παντελή - Κετσπάγια, έχουν αλλάξει πολλές, διοικήσεις, ποδοσφαιριστές, προπονητές, κερκίδες και πολλά πλάνα, σχέδια κλπ... τους μόνους που δεν άλλαξαν είναι τον σικλάρη, τον καφετζιή και τα μυαλά τους.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλο τα ίδια μένουν... Φέρτε πίσω Κετσπάγια - Παντελή για να ξαναγίνει η Ανώ δυνατή.

Η μεγαλύτερη "σφαλιάρα" στην ιστορία της δέχτηκε χτες η Ανόρθωση... μέχρι την επόμενη λέμε εμείς.

9/8/12
Ο Νεόφυτος Λάρκου, προπονητής της χΟμόνοιας, δήλωσε ότι η σαιζόν για μας τώρα ξεκινάει... δηλαδή για να καταλάβω κύριε ΠΕΠ Λάρκου, ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα θα επαναληφθεί?

Ο Χρήστος Μαραγκός φεύγει από την ανόρθωση αφού κρίθηκε ακατάλληλος από τον Ισραηλίτη προπονητή Ρόνι Λέβι... Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΤΟ 

Η Λατίνα τραγουδίστρια Σιακίρα κι ο παρτενέρ της Τζ. Πικέ, ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα περιμένουν παιδί.... άντε κι οι Κριστιάνο & Μέσι να σας το βαφτίσουν.

7/6/12
Δεν τα κατάφερε τελικά ο αθλητής μας στο ύψος Κυριάκος Ιωάννου, παρά τις τόσες ελπίδες που δημιουργήσαμε, παρά ήταν νευρικός και αγχωμένος... Κυριάκο μου δεν είναι καλό, διότι αυτό βγήκε προς τα έξω... και κάποιες δηλώσεις μετά τους αγώνες σε αφήνουν εκτεθειμένο... με όλη μας την αγάπη.

  ΛΑΙΚΗ τράπεζα, η τράπεζα του λαού της Κύπρου κλείνει  καταστήματα και απολύει κόσμο. Ανάμεσα στις συγχωνεύσεις που προκείται να γίνουν... λέτε, το υποκατάστημα στις Πλάτρες να συγχωνευθεί με το Παραλίμνι? άτσιαπεις σου... (να συγχοευθεί με τη ΣΠΕ στο Φοίνι εν ποιο απλό παρά με το Παραλίμνι)

Τα σκυλάκια του τενίστα Άντη Μάρεη, με τα Ολυμπιακά του μετάλλια που κέρδισε, χρυσό στο ατομικό και ασημένιο στο διπλό... Η ατυχία του Μάρκου μας είναι ότι η συνάντηση του με τον Μάρεη, δεν έπρεπε να ήταν πριν τον τελικό, άτυχος ο Μάρκος και τυχερός ο Άντης.

6/6/12
 Σφάζονται στα πόδια του Παύλου η Ομόνοια και η Αέλ για το πια από τις δυο θα τον διεκδικήσει για αιώνιο φίλαθλο της... Ξεκαθάρισε την θέση σου Παύλο, ανήκεις σε όλη την Κύπρο, μην κάνεις το λάθος να δηλώσεις ΚΑΜΟΙΑ συμπάθεια και πουθενά... για να μην δημιουργήσεις εχθρούς. Όχι στις Ταμπέλες.

 Ιστορική μέρα η σημερινή, κέρδισε το πρώτο Κυπριακό μετάλλιο της Κύπρου σε Ολυμπιακούς αγώνες ο Παύλος Κοντίδης, Μπράβο, Συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε Παύλο... Του Αγίου Παύλου του Ιστιοπλόου σήμερα, ας καθιερώσει αυτήν την αγία μέρα η εκκλησία μας... Τόμμυ Β' τ' ακούς?

21/7/12
Οι Άγγλοι κι ιδιαιτέρος αρκετοί Λονδρέζοι, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και φεύγουν για διακοπές για να αποφύγουν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τους Ολυμπιακούς αγώνες... Όι εν να κάτσουν να σπάσουν οι άνθρωποι, εδώ δυστυχώς η Κύπρος ζημιώνει διότι η ισοτιμία του Ευρώ με την στερλίνα είναι ασύμφορη για τους Άγγλους ταξιδιώτες.

20/7/12
 Ο πιο "προικισμένος" Πορτογάλος αθλητής, ίσως και Παγκοσμίως... χωρκόν που φαίνεται κολαούζο εν θέλει... κινδυνεύει το ρεκόρ του πιο κάτω κυρίου.. παραφύσικα πράματα τσ τσ.

18/7/12
Το φούσκωμα στο παντελόνι του δεν ήταν όπλο, αλλά το 22,86 εκ. πέος του!Ο 41χρονος Jonah έχει γίνει διάσημος για το όργανό του, το οποίο φτάνει τα 34,29 εκατοστά όταν είναι σε στύση και 22,86 όταν "κοιμάτε"!  Όπως λέει ο ίδιος, του έχει προταθεί αρκετές φορές η συμμετοχή σε πορνοταινίες, όμως έχει αρνηθεί... Να πω ότι τον Ζηλεύω? Ναι σίγουρα κι όποιος ισχυριστή το αντίθετο είναι ψεύτης.

14/7/12
57 χρονών έγινε η Άντζελα Δημητρίου και δεν το κρύβει... καλάν κορούα μου (κορούα λέμε τώρα) έγινες 57 χρονών κι ακόμα που είναι η Τζερύνεια δεν έμαθες?

12/7/12
Πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας του ΑΠΟΕΛ με την ΣΕΝΙΤΣΑ Σλοβακίας. Ο πρώτος αγώνας στο ΓΣΠ 19/7 κι ο επαναληπτικός στην Σλοβακία στις 26/7... Ένας νέος ΑΠΟΕΛ με τη παλιά συνταγή της επιτυχίας.

Η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει τους μετανάστες 'σκουπίδια'..... Η Κύπρος πάντως είναι γεμάτη με σκουπίδια.

Πεθερά στην Κρήτη, οργάνωσε ομαδικό βιασμό της νύφης της για να την απομακρύνη από τον υιό της και την οικογένεια της.... Πρωτοπόρος σε αυτό τον τρόπο όμως υπήρξε στην Κύπρο, η μάνα 'Αεροπόρων' που οργάνωσε κι εκτέλεσε το ίδιο σχέδιο για την φιλενάδα του γαμπρού της Στάλω την οποία και στο τέλος σκότωσαν οι βιαστές της.

9/7/12
Άντζελα Δημητρίου, Δεν ήξερα που είναι η Κερύνεια.... Εσύ το μόνο που ξέρεις είναι η τρύπα του κόλο* σου... τζιε τζιήνο παίζεται 'κόμα, καθ ότι είναι της πάσης γνωστό ότι διαθέτεις μυαλό "κοκκονόσυκου"

6/7/12
Ο χασισάρης τραγουδιστής στελλάκης ΡΟΚΚΟΣ, δήλωσε ότι ναρκωτικά δεν πήρε ποτέ, αλλά, Χασίσι, ήπιε ένα τσουβάλι... Και τι είναι το Χασίσι ΡΕε παλαβιάρη ρόκκο? Ρέγκα παστή? ή θεία κοινωνία? ΟΥστ!

Τον κύριο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλησίασαν τα Χριστούγεννα, η ΕΠΟ, για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος μετά το ΕΥΡΩ του 12. Ο Ιβάν τους ενημέρωσε ότι περιμένει την πρόταση της Εθνικής Σερβίας, η οποία δεν ήρθε ποτέ... Κερδισμένος τελικά βγήκε ο ΑΠΟΕΛ μας.


5/7/2012
"Απατεώνα", χαρακτήρισε ο 'προπονητής?' του ΠΑΟΚ Δώνης, τον Μάριο Μπουντιμίρ, επειδή υπόγραψε στο ΑΠΟΕΛ αντί στον Πάοκ... δλδ ΡΕ άσχετε Δώνη αν υπόγραφε τελικά στην ομάδα σου θα ήταν "έντιμος"? Σε καίει Δώνη αλλά Christmas Cake δεν θα φάεις.

Η Γαλλική αθλητική ιστοσελίδα sofoot.com προειδοποιεί τους Φίλους της ΛΥΩΝ, ότι στο φετινό Europa League της ΟΥΕΦΑ, πιθανών να βρουν και πάλι μπροστά τους τους "Φοβερούς Κύπριους" του ΑΠΟΕΛ... Ο Φόοος μας να σας κρατεί.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ADELE, είναι έγκυος... καλά γεννητούρια χωρίς turning babies.

Η Katie Holmes χώρισε τον Tom Cruise διαφωνώντας για την ανατροφή της κόρης τους Suri Cruise, όπως προστάζουν οι κανόνες της Εκκλησία της Scientologias... Τρία πουλάκια κάθονταν κύριε Mission Impossible, ούτε το η επιστράτευση Top Gun δεν  σε σώζει.

Η Maria Menounos μας συστήνει μέσω του Twitter της, ότι σε περίπτωση εγκαύματος μας από την έκθεση μας στον Ήλιο, τότε να κάνουμε επάλειψη του εγκαύματος με Βαζελίνη... Παντού κάνει "Θαύματα" η βαζελίνη Μαρία μας.

Η χήρα Suha Arafat, σύζυγος του μακαρίτη Yaser Arafat, ζήτησε την εκταφή του σώματος του Γιασέρ με σκοπό την εργαστηριακή εξέταση, για να διαπιστωθεί αν όντως δηλητηριάστηκε ο ηγέτης των Παλαιστινίων ή όχι... Ας ψάξουν τους ένοχους σ' αυτούς που κυβερνούν την Παλαιστίνη σήμερα, ήταν πολλά τα λεφτά της PLO.

4/7/12
Άρχισε να φαίνεται η πραγματική ηλικία της Ουκρανής τραγουδίστριας ΡΟΥΣΛΑΝΑΣ όπως είδαμε σε φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Το 2004 στο διαγωνισμό της Γιουρόβιζιον δήλωνε ότι ήταν 19 χρονών, στην πραγματικότητα όμως ήταν 31 χρόνων... Άρα σήμερα είναι 40 χρονών, η γιαγιά Ρουσλάνα, άντε κι από χρόνου με τις ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ στη Γιουροβίζιον.

3/7/12
Κύπρος Γιουροβίζιον 2013, Εμπρός, "Κι από χρόνου με Υγεία, Με Κυριακού Πελαγία!"

2/7/12
Άνοιξε τελικά η Διαθήκη του πρώην Δικτάτορα της Χιλής Α.Πινοσέτ... δυστυχώς ούτε κι εδώ φανήκαμε τυχεροί

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ