Ο Νικόλας Παπαδόπουλος απαντά σε κακόβουλο δημοσίευμα της εφημερίδας πολίτης


Nicholas Papadopoulos B
Nicholas Papadopoulos
Το χτεσινό άτιτλο, ανυπόγραφο και ανυπόστατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» σύμφωνα με το οποίο επικρίνεται η μητέρα μου, Φωτεινή Παπαδοπούλου, ότι τάχατες ασχολείται για λογαριασμό μου με την προεκλογική εκστρατεία των προεδρικών εκλογών και με τις εσωκομματικές διαδικασίες στο Δημοκρατικό Κόμμα μόνο οργή προκαλεί.

Οργή προκαλεί και το γεγονός ότι το εν λόγω δημοσίευμα είναι αντιπροσωπευτικό μιας σειράς δημοσιευμάτων, τόσο στην εν λόγω εφημερίδα όσο και σε άλλες, μέσω των οποίων κάποιοι επιλέγουν να λασπολογούν εναντίον της μητέρας μου, σε μια προσπάθεια να πλήξουν εμένα.
Εάν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα, εντός ή εκτός ΔΗΚΟ, ή υποψήφιοι, ή δημοσιογράφοι, που θέλουν να κατακρίνουν τις πολιτικές απόψεις και επιλογές μου, τότε να έχουν το θάρρος να το πράξουν ευθέως.

Εάν πάλι τα πρόσωπα αυτά θέλουν να δικαιολογήσουν δικές τους απόψεις ή επιλογές, τότε να έχουν το θάρρος να το πράξουν επωνύμως.

Αλλιώς, τους καλώ να πάψουν να κρύβονται ως θρασύδειλα ανθρωπάκια πίσω από αστείες, αισχρές και ανυπόστατες αναφορές για τη μητέρα μου, έναν άνθρωπο που η δημόσια παρέμβασή του αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στη φιλανθρωπία και την κοινωνική προσφορά, μέσω του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και των άλλων κοινωφελών οργανισμών στους οποίους μετέχει.

Ευελπιστώ ότι ενόψει της αυξανόμενης έντασης, ως συνέπεια της προεκλογικής εκστρατείας, τα πολιτικά πρόσωπα και τα κόμματα θα αφήσουν έξω από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις τα μέλη των οικογενειών μας.

Ας σεβαστούν, αν μη τι άλλο, το γεγονός ότι τα μέλη των οικογενειών μας αδυνατούν να προβάλλουν δημοσίως τις θέσεις τους στον ίδιο βαθμό με τα καθημερινώς προβεβλημένα πολιτικά πρόσωπα και κόμματα.
Like ·  ·  · 3 hours ago · 
  • 21 people like this.
  • Sotie Kozakou Νικολα μου μη στεναχωριεσαι. Η κα Φωτεινη εχει αποδειξει τι αξιζει ολα αυτα τα χρονια, ετσι οποια λασπη επιστρεφει πισω σε αυτους που τη ριχνουν.
  • Stephanos Antoniades Πώς είναι δυνατόν να κατηγορούν τη μητέρα σας; Είναι ζώα αν την κατηγορούν, πώς είναι δυνατόν κύριε Νικόλα να κατηγορούν μια τόσο σπουδαία-σημαντική φυσιογνωμία όπως η κ. Φωτεινή. Αίσχος είναι ίσως μια λέξη που δεν μπορεί να περιγράψει τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Φτάνει πια!
  • Γιωργος χριστοφιδης Ενας πολεμος δυνατος που τους χρειαζετε θα ηταν αν ηταν καιρος για σενα και εισαι σε θεση α μη τι αλλο διεκδικοντας την να διεκδικισεις την προεδρια της Δημοκρατιας πιστευω οπως και αλλοι θα συνφωνουν γιαυτην την αποφαση αν παρθει εκ μερους σου ευχαριστω και καλη συνεχεια
  • Andreas Stavrides Η ΞΕΦΤΙΛΑ , ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ , << ΠΟΛΙΤΗΣ >> . Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ