Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗΣ, ΣΟΚΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



H επίσημη ανακοίνωση για το ατύχημα της Άννας Βίσση
«Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για την κατάσταση της υγείας της αγαπημενης όλων, Άννας Βίσση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ίδια είναι καλά. Όσο περνάνε οι ώρες είναι πολύ καλύτερα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, σύντομα.
Παρ’ όλη την μεγάλη επιθυμία της Άννας Βίσση και του επαγγελματισμού που τη διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα πραγματοποιηθεί απόψε εμφάνισή της μετά από συστάσεις των ιατρών. Αυτό που είναι προτεραιότητα για όλους είναι η κατάσταση της υγείας της Άννας Βίσση, η οποία θα είναι πάλι κοντά μας από τις 09/11/2012.
  Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, ευχόμαστε όλοι στην Άννα Βίσση ταχεία ανάρρωση.»
Η ανακοίνωση είναι από το κέντρο «Αθηνών Αρένα», όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.


Σας ενημερώσαμε το πρωί για τον απρόβλεπτο τραυματισμό της διάσημης τραγουδίστριας.Ο κόσμος έπαθε σοκ από το περιστατικό. Κάποιοι αρχικά νόμιζαν ότι πρόκειται για τρικ, επειδή και στην έναρξη είχε εξαφανιστεί με παρόμοιο τρόπο. Αλλά αμέσως έπεσε η κουρτίνα της σκηνής και για κάποια λεπτά είχε μουσική. “Έπεσαν οι κουρτίνες της σκηνής και άρχισε να παίζει μουσική. Ο κόσμος αποχώρησε σιγά σιγά και όλοι βγήκαν έξω. Λίγο αργότερα ήρθε ασθενοφόρο του Υγεία και την πήρε. Ο κόσμος και οι θαυμαστές της της φώναζαν “Κουράγιο” και την χειροκροτούσαν”.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ